Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Δίκη για την επίθεση με βιτριόλι: Ξέσπασε ο πρόεδρος – «Δεν λειτουργούμε με όρους τηλεόρασης»

Δίκη για την επίθεση με βιτριόλι: Ξέσπασε ο πρόεδρος – «Δεν λειτουργούμε με όρους τηλεόρασης»

Επεισοδιακή ήταν η κατάθεση του 40χρονου για την υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Καλλιθέα με την οποία ολοκληρώθηκε η δίκη σήμερα και θα συνεχιστεί την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου.

Και αυτό γιατί κάποιες ερωτήσεις των συνηγόρων Πολιτικής Αγωγής προς τον 40χρονο προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του προέδρου της έδρας.

Οι συνήγοροι της Ιωάννας υπέβαλλαν αρκετές ερωτήσεις στον μάρτυρα, σχετικά με τις ερωτικές επαφές του. Ο μάρτυρας ρωτήθηκε και για πιο ιδιωτικά θέματα σχετικά με τη σχέση του με την κατηγορούμενη, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο πρόεδρος ανακαλώντας στην τάξη τον συνήγορο που υπέβαλε αυτές τις ερωτήσεις.

Ο πρόεδρος ζήτησε να εξετάζει και όχι να επιτίθεται στον μάρτυρα. «Κύριοι συνήγοροι, εδώ γίνεται δίκη. Δεν λειτουργούμε με όρους τηλεόρασης» ανέφερε κάποια στιγμή ο πρόεδρος.

Click4more: Ιωάννα Παλιοσπύρου – Ιατροδικαστής για επίθεση με βιτριόλι: Αν δεν είχε πάει στο φαρμακείο θα είχε πεθάνει, της έριξε το υγρό με κανάτα

Οι τόνοι ανέβηκαν και λίγο αργότερα όταν η Πολιτική Αγωγή ζήτησε την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του μάρτυρα με την κατηγορούμενη. Ο εισαγγελέας αφού ανέφερε πως δεν προβλέπεται, σχολίασε πως το δικαστήριο διατηρεί ένα επίπεδο και συνέχισε:

«Δεν είναι ανάγκη να υπεισερχόμαστε σε προσωπικές λεπτομέρειες. Καλώ όλους να μη διευρύνουν το κατηγορητήριο με θέματα που δεν μας αφορούν».

Η αποχώρηση της Ιωάννας από το δικαστήριο

Το δικαστήριο διέκοψε το απόγευμα της Τρίτης με την Ιωάννα Παλιοσπύρου να αποχωρεί από αυτό όπως φαίνεται και στο βίντεο του newsit.gr εμφανώς ταλαιπωρημένη από την πολύωρη διαδικασία. Η δίκη θα συνεχιστεί την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις