Ελλάδα

Διώξεις για βιασμούς,καταχρήσεις και απάτες σε βάρος Δημοσίων Υπαλλήλων

800 δημόσιοι υπάλληλοι διώκονται ποινικά από την αρχή του χρόνου. Ολόκληρο των ποινικό κώδικα αφορούν τα εγκλήματα των υπαλλήλων που κατηγορούνται για απάτες, καταχρήσεις, ακόμη και για βιασμούς και ασέλγεια σε ανήλικα παιδιά.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όργιο διαφοράς εξακολουθεί να καταγράφεται στο δημόσιο. 800 είναι οι υπάλληλοι που πλέον διώκονται από τη δικαιοσύνη είναι μέσα στους τελευταίους 8 μήνες.
Υπάρχουν περιπτώσεις όπως εκείνη του διευθυντή ΙΚΑ σε νησί της χώρας που ζητούσε από γυναίκα που ήθελε να ανοίξει κατάστημα 10.000 ευρώ για… γρηγορόσημο, ή περιπτώσεις όπως των τριών υπαλλήλων του ΣΔΟΕ που αντί να πατάσσουν τη φοροδιαφυγή, έπαιρναν μίζες για να κάνουν τα στραβά μάτια.
Καλά κρατεί και η κατάχρηση. Σε τρεις περιπτώσεις μια σε δήμο της Αττικής, μια στην Κτηματική Υπηρεσία και μια στο υπουργείο Εξωτερικών διαπιστώθηκε κατάχρηση ποσών 120.000 ως 150.000 ευρώ.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες εντόπισαν επίσης έναν διευθυντή νοσοκομειακής κλινικής που ζήτησε φακελάκι 2.000 ευρώ, αλλά και υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών που έδιναν παράνομες συντάξεις.
Δυστυχώς όμως υπάρχουν και τα εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου και μάλιστα αυτά που ανήκουν ίσως στη χειρότερη κατηγορία.
Δάσκαλοι, καθηγητές και γυμναστές σε δήμους κατηγορούνται για ασέλγεια, αλλά και για βιασμούς ανηλίκων, των παιδιών μάλιστα που είχαν αναλάβει να προσέχουν!

Σε ποινή φυλάκισης 5 ετών καταδικάστηκε δάσκαλος πολεμικών τεχνών σε δήμο της Βόρειας Ελλάδας για ασέλγεια σε μαθήτρια.
Εκπαιδευτικός σε σχολείο της Βόρειας Ελλάδας διώκεται για βιασμό, αποπλάνηση ανήλικου παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και αιμομιξία.
Δάσκαλος σχολείου της Αθήνας διώκεται για αποπλάνηση παιδιού, κατ’ εξακολούθηση.

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ζήτησαν από επιβάτιδα στα ΚΤΕΛ Μαγνησίας να βάλει τη γάτα της στη σκάλα του λεωφορείου - «Απολογούμαστε ειλικρινά»
Την καταγγελία απέστειλε η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, στην οποία απάντησε η διοίκηση των ΚΤΕΛ Μαγνησίας απολογούμενη για το περιστατικό
iStock
Σήμερα Πέμπτη στις 9:30 τα εγκαίνια της επέκτασης του μετρό Θεσσαλονίκης προς Καλαμαριά με την παρουσία Μητσοτάκη - Εικόνες από τους νέους σταθμούς
Από τις 15:00, οι κάτοικοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους πέντε νέους σταθμούς, Νομαρχία, Καλαμαριά, Αρετσού, Νέα Κρήνη και Μίκρα
μετρο θεσσαλονίκης
Κυριαρχεί το τρίπτυχο «Hot, Dry, Windy» στον καιρό - Ενισχύονται τα μελτέμια, ανεβαίνει η θερμοκρασία, «πορτοκαλί» συναγερμός για πυρκαγιά
Στα Δωδεκάνησα θα πνέουν άνεμοι 7 μποφόρ σε συνδυασμό με θερμοκρασία 38-40 βαθμών Κελσίου - Οι συνθήκες στο Αιγαίο θα γίνουν θυελλώδεις φτάνοντας και τα 8 μποφόρ, κάτι που θα ρίξει την θερμοκρασία
καιρός
Τα βίντεο – ντοκουμέντα που «έκαψαν» τον «Κινέζο» μετά τη δολοφονία Ζαμπούνη: Οι εικόνες και η μεγάλη γκάφα που οδήγησαν στη σύλληψή του στην Κύπρο
Οι φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας ξέχασαν να εξαφανίσουν το σημαντικότερο στοιχείο που τους «δένει» με την υπόθεση: Το οπτικό υλικό
Εικόνα από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ