Ελλάδα

Δόμνα Μιχαηλίδου για «Κιβωτό του Κόσμου»: Κακώς δεν μίλησαν, όσοι λένε πως γνώριζαν

Στις σοκαριστικές καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την «Κιβωτό του Κόσμου» αναφέρθηκε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, η Δόμνα Μιχαήλιδου σχολίασε τα όσα είπε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας στην ίδια εκπομπή, ότι ο ίδιος είχε πληροφορηθεί περιστατικά με κακοποιητικές συμπεριφορές σε παιδιά στην «Κιβωτό του Κόσμου» τις οποίες – όπως είπε – «δεν ήθελα να πιστέψω».

Ο κ. Σούρας τόνισε πως έμαθε και ονόματα από ανθρώπους που γνώριζαν καλά πρόσωπα και καταστάσεις, προσθέτοντας όμως πως αυτά που πληροφορήθηκε είναι ακόμη πιο σκληρά από όσα έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου σχολίασε: «Κακώς δεν μίλησαν νωρίτερα όσοι λένε πως γνώριζαν. Εφόσον γνώριζαν έπρεπε να μιλήσουν», τονίζοντας ότι υπάρχει 24ωρη γραμμή καταγγελιών για περιστατικά παιδικής κακοποίησης.

 

Σημείωσε πως «δεν υπήρξε επίσημη καταγγελία για την “Κιβωτό του Κόσμου”. Η μόνη καταγγελία που γνωρίζουμε είναι εκείνη που έχει προωθήσει στις Αρχές ο “Συνήγορος του Πολίτη”».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βορίζια: «Έστησαν καρτέρι στο παιδί μου και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ», λέει η μητέρα του 39χρονου Φανούρη Καργάκη
Η μητέρα αποκάλυψε πως πέρυσι μέλη της άλλης οικογένειας είχαν μαχαιρώσει τον εγγονό της - «Δεν βάλαμε εμείς τη βόμβα στο σπίτι τους, απαιτώ να φύγουν από το χωριό»
Ο Φανούρης Καργάκης που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς
11
Έφοδος στις φυλακές Αλικαρνασσού για το μακελειό στα Βορίζια: Εκεί κρατούνται συγγενείς του 39χρονου - Δείτε τι βρέθηκε στα κελιά
Οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν επικοινωνίες που σχετίζονται με την τοποθέτηση της βόμβας στο σπίτι της οικογένειας Φραγκιαδάκη - Κατά την επιχείρηση βρέθηκε ένα μαχαίρι και ένα κινητό το οποίο στάλθηκε για ανάλυση
Το μαχαίρι που βρέθηκε από την έφοδο
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
28
Κραυγή αγωνίας για να μην ξεσπάσει βεντέτα στα Βορίζια - Μετά την κηδεία της 56χρονης αναμένεται να παραδοθούν τα 3 ανίψια της
Κλειστά και σήμερα τα σχολεία σε Βορίζια και Ζαρό – Το μεσημέρι η κηδεία της 56χρονης – Με drones αναζητούν τους εμπλεκόμενους στα βουνά της Κρήτης
56χρονη
«Αφαίρεσαν τη ζωή» του Echo, του σκύλου που εντόπισε την σορό του Μπάμπη Κούτσικου και συμμετείχε στις έρευνες για τον Βασίλη Καλογήρου
«Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει δελτίο τύπου που θα αναφέρεται ο λόγος που μας αφαίρεσαν από την ζωή μας τον Echo μας!!! Καλό παράδεισο ψυχή μας»
O σκύλος Εcho