Ελλάδα

ΔΥΠΑ: Δείτε τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού στα 30 ΙΕΚ

«Ανέβηκαν»  σήμερα (04.09.2023) στο site της ΔΥΠΑ οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, για τα 30 ΙΕΚ της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, για το έτος κατάρτισης 2023-2024.

Οι υποψήφιοι για τα ΙΕΚ της ΔΥΠΑ μπορούν να ενημερωθούν για την κατάταξή τους με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους και έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης -αποκλειστικά ηλεκτρονικά- εντός τριών εργάσιμων ημερών, από 5/9/2023 έως 7/9/2023 και ώρα 23:59.

Η υποβολή της ηλεκτρονικής ένστασης γίνεται αποκλειστικά μέσω gov.gr: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/epaggelmaties-ekpaideuses/aitese-oromisthion-ekpaideutikon-iek-oaed.

Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εκπαίδευση → Κατάρτιση και εκπαιδευτικό περιεχόμενο → Αίτηση ωρομίσθιων εκπαιδευτικών ΙΕΚ ΔΥΠΑ → Είσοδος στην υπηρεσία (επιλέγετε το πεδίο Υποβολή Ένστασης, μέσα στην εφαρμογή διατίθεται έντυπο ένστασης, το οποίο συντάσσεται από τον/την υποψήφιο/α και μεταφορτώνεται στην εφαρμογή).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΔΥΠΑ υλοποιεί τη διαδικασία υποβολής και αξιολόγησης των αιτήσεων των υποψηφίων, καθώς και την υποβολή ενστάσεων, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, με σκοπό να διασφαλίσει τη διαφάνεια, την αξιοκρατία και την ταχύτερη και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων.

Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ: Νέα/Ανακοινώσεις: https://www.dypa.gov.gr/ και Κατάρτιση → ΙΕΚ ΔΥΠΑ → https://www.dypa.gov.gr/iek-oaed-arkhiki-epaghghelmatiki-katartisi → Καθηγητές στα ΙΕΚ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα αποκαλυπτικά μηνύματα του 63χρονου πριν πυροβολήσει τον κουμπάρο του στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελε να με βγάλει από την μέση»
«Τον απείλησα ότι θα τον σπάσω στο ξύλο. Ήθελα να τον φοβερίσω να σταματήσει να ασχολείται με την γυναίκα μου», λέει ο φερόμενος ως δράστης που αναζητείται από τις αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης 1
Βίντεο ντοκουμέντο πριν από την επίθεση των κουκουλοφόρων στη Νομική Σχολή Αθηνών – Η ύποπτη μοτοσικλέτα και οι κινήσεις των δραστών
«Με χτύπησαν με τον πυροσβεστήρα στο πρόσωπο», λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε - Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι κουκουλοφόροι να ήταν και αυτοί φοιτητές της νομικής
Μοτοσικλέτα στον δρόμο 4