Ελλάδα

Εκκενώθηκε το Blue Star 1 μετά από τηλεφώνημα για βόμβα

Συναγερμός σήμανε στο λιμάνι του Πειραιά μετά από τηλεφώνημα για βόμβα στο πλοίο Blue Star 1.

Αν και ο άγνωστος που τηλεφώνησε γύρω στις 08:15 δεν έδωσε περιθώριο (κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα πρόκειται για φάρσα) δόθηκε εντολή άμεσης εκκένωσης του πλοίου.


Ο χώρος κοντά στο πλοίο αποκλείστηκε, οι εργαζόμενοι κατέβηκαν στον προβλήτα και αυτή την ώρα γίνεται έλεγχος στους χώρους του πλοίου μια διαδικασία που αναμένεται να διαρκέσει αρκετή ώρα λόγω του μεγέθους του πλοίου.

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ισόβια και πολυετείς καθείρξεις στους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του 7χρονου στο Ζεφύρι τον Οκτώβριο του 2023
Το παιδί που έπαιζε ανυποψίαστο στην αυλή δέχτηκε τους πυροβολισμούς, έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος αλλά «έσβησε» λίγο μετά στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»
Αστυνομία 5