Ελλάδα

Εκκενώθηκε το Κέντρο Υγείας στο Λιτόχωρο λόγω διαρροής υγρού από τον μετασχηματιστή στο Ακτινολογικό Τμήμα

Εκκενώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (28.11.24) το Κέντρο Υγείας του Λιτοχωρίου, στην Κατερίνη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το Κέντρο Υγείας στο Λιτόχωρο εκκενώθηκε, μετά από διαρροή υγρού από τον μετασχηματιστή στο Ακτινολογικό Τμήμα.

Στην περιοχή βρέθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιτοχώρου που συντόνισαν την επιχείρηση, ενώ κλήθηκαν και ενισχύσεις από την 2η και 8η ΕΜΑΚ, από Θεσσαλονίκη και Λάρισα, αντίστοιχα.

«Στο κέντρο υγείας Λιτόχωρου μία εταιρεία μετέφερε το παλιό ακτινολογικό μηχάνημα, με αποτέλεσμα να φύγουν τα υγρά από τον μετασχηματιστή. Φοβήθηκαν ότι είναι τοξικά, ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, όμως δεν υπάρχει όμως κάποιο ζήτημα», δήλωσε από την πλευρά του στο newsit.gr ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

«Είμαστε ευτυχώς όλοι καλά και οι εργαζόμενοι και οι ασθενείς. Έχουμε ενημερωθεί ότι από τον έλεγχο που έγινε το υγρό που έπεσε δεν είναι ούτε τοξικό, ούτε επικίνδυνο.

Αυτό έγινε στο υπόγειο, δεν γνωρίζουμε πως. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό. Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, ήρθε αστυνομία, πυροσβεστική. Η εκκένωση έγινε προληπτικά. Δόξα τω Θεώ όλα είναι καλά», λέει από την πλευρά της εργαζόμενη στο Κέντρο Υγείας. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τυχεροπούλου για ΟΠΕΚΕΠΕ: Τόσο εκτεταμένη η απάτη το 2020 που ήταν αδύνατο να μην τη δεις, ενημέρωσα γραπτώς Αυγενάκη και Γεωργαντά»
«Ήταν ενήμεροι για όλα. Ακόμα και λίγο πριν την καθαίρεση μου το 2024 έκανα έγγραφο» είπε η πρώην διευθύντρια τεχνικών ελέγχων του ΟΠΕΚΕΠΕ στη δίκη του πρώην διοικητή του Οργανισμού
Η Παρασκευή Τυχεροπούλου
Καλαμαριά: «Όσοι επιχειρούν να σπιλώσουν τη μνήμη του Κλεομένη θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου» λέει ο δικηγόρος του 20χρονου
«Η δολοφονία του Κλεομένη δεν θα μείνει ατιμώρητη. Η καταδίκη πρέπει να είναι καθολική όχι a la carte», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του 20χρονου
Ο 20χρονος που δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά
«Δεν έκανε αυτά που του αποδίδουν» λέει ο πατέρας του 21χρονου που εμπλέκεται στον ομαδικό βιασμό της 17χρονης στα Χανιά
«Το παιδί μου δεν έχει κάνει τίποτα και δεν έχει αναμιχθεί σε κάτι τέτοιο. Βρέθηκε μπλεγμένο χωρίς να φταίει» λέει στο newsit.gr ο πατέρας ενός από τους συλληφθέντες για την υπόθεση
Ανήλικη