Ελλάδα

Έκλεψαν αλυσίδα από άνθρωπο που έκανε μπάνιο στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Πρόκειται για έναν 12χρονο (!), έναν 14χρονο, έναν 15χρονο, έναν 16χρονο και έναν άνδρα 27 ετών

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης για αρπαγή αλυσίδας από άνθρωπο που απολάμβανε το μπάνιο του στη θάλασσα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τέσσερις από τους πέντε που συνελήφθησαν στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης είναι ανήλικοι.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, συνέλαβαν το μεσημέρι της 4ης Ιουνίου έναν 12χρονο (!), έναν 14χρονο, έναν 15χρονο, έναν 16χρονο και έναν άνδρα 27 ετών.

Και οι πέντε κατηγορούνται για «ληστεία και κλοπή κατά συναυτουργία και -κατά περίπτωση- για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και μη έκδοσης αστυνομικής ταυτότητας».

Οι δράστες πλησίασαν το θύμα τους και με χρήση βίας τού άρπαξαν αλυσίδα λαιμού, καθώς και ένα σακίδιο με τα προσωπικά του αντικείμενα.

Στη συνέχεια, αποχώρησαν από το σημείο και σε κοντινή απόσταση παραβίασαν αυτοκίνητο και άρπαξαν από το εσωτερικό του χρήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Μετά από έρευνα, στην κατοχή του 15χρονου και του 16χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι τέσσερις εκ των συλληφθέντων δεν είχαν ούτε αστυνομική ταυτότητα.

Και οι πέντε οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα