Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Εκπαιδεύσου ως Yacht Chef στο BCA College με υποτροφίες από το Stelios Philanthropic Foundation

Εκπαιδεύσου ως Yacht Chef στο BCA College με υποτροφίες από το Stelios Philanthropic Foundation

Στο σύγχρονο επαγγελματικό τοπίο, η αναζήτηση ενός μοναδικού επαγγέλματος μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπες επιτυχίες.

Με το πρόγραμμα Yacht Chef Certificate από το BCA College και τοStelios Philanthropic Foundation, μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα προς μια συναρπαστική καριέρα στον χώρο των superyachts.

Το BCA College, με δεκαετίες εμπειρίας στον τομέα των ναυτιλιακών σπουδών, διακρίνεται ως μία από τις κορυφαίες σχολές Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Σπουδών στην Ευρώπη. Σε συνεργασία με τον κορυφαίο επιχειρηματία Sir Στέλιο Χατζηιωάννου ο οποίος εκτός από δεινός yachtsman, είναι o δημιουργός και ιδιοκτήτης των εμπορικών σημάτων easy (easy family of brands – www.easygroup.com.gr  and www.easyhistory.info, που συμπεριλαμβάνει και τις easyJet, easyHotel, easyCar, easyFerry, easyStudies κ.α.) και το φιλανθρωπικό του ίδρυμα, το Stelios Philanthropic Foundation, δημιούργησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Yacht Chef.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος:

  1. Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο: Το πρόγραμμα διαρκεί έξι μήνες, διδάσκεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες της αγοράς και αποτελεί μια συνδυασμένη προσπάθεια του BCA College και του Stelios Philanthropic Foundation για να παρέχει ένα υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία ως Yacht Chefs σε superyachts.
  2. Υποτροφίες «Λουκάς Χατζηιωάννου»: Κάθε χρόνο, απονέμονται 7 πλήρεις υποτροφίες στη μνήμη του αείμνηστου πατέρα του Sir Στέλιου, Λουκά Χατζηιωάννου. Μια ευκαιρία για τους φοιτητές να αξιοποιήσουν αυτό το μοναδικό πρόγραμμα χωρίς οικονομικό φόρτο.
  3. Αγορά Εργασίας: Το Yacht Chef Certificate του BCA College ανοίγει την πόρτα για μια επαγγελματική σταδιοδρομία σε μια χώρα με υψηλό επίπεδο θαλάσσιου τουρισμού, όπως η Ελλάδα. Οι αμοιβές των yacht chefs είναι σημαντικά υψηλότερες από εκείνες των μαγείρων που εργάζονται στην ξηρά, και η ζήτηση για αυτούς αυξάνεται συνεχώς.
  4. Πρακτική Εκπαίδευση: Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρακτικά μαθήματα σε ένα πλωτό campus, το «Kleliaμήκους 45 μέτρων. Αυτό το ιστορικό σκάφος παραχωρήθηκε από τον ίδιο τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου, προσφέροντας στους φοιτητές μια πραγματική εμπειρία σε ένα ρεαλιστικό περιβάλλον yacht.
  5. Επιπλέον Εκπαίδευση: Οι φοιτητές αποκτούν γνώσεις και εμπειρία από το Hotel School του BCA College στην Αθήνα και συμπληρώνουν τις γνώσεις τους με περιφερειακά μαθήματα που τους προετοιμάζουν για τις ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ακολουθήσετε το όνειρό σας και να αποκτήσετε το Yacht Chef Certificate από το BCA College. Η μελλοντική σας επιτυχία στον χώρο των superyachts σας περιμένει!

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις, επισκεφθείτε τη σελίδα του προγράμματος [Yacht Chef Certificate](https://www.bca.edu.gr/executive-education/yacht-chef-certificate/).

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις