Ελλάδα

Έκρηξη σε ψητοπωλείο στην Ελευσίνα

Έκρηξη σημειώθηκε σε γνωστό ψητοπωλείο της Ελευσίνας τα ξημερώματα της Πέμπτης (16.6.2022) και η πρώτη εικόνα της επιχείρησης δείχνει ότι έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Όπως αναφέρθηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η έκρηξη στο ψητοπωλείο της Ελευσίνας, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αισχύλου και Νικολαϊδου, σημειώθηκε γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα και οι Αρχές βρίσκονται στο σημείο προκειμένου να γίνουν οι έρευνες για τα αίτιά της.

Μάλιστα, στο σημείο βρίσκεται και κλιμάκιο του ΤΕΕΜ (Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών).

Παράλληλα, ερευνώνται και τα βίντεο από τις κάμερες της επιχείρησης αλλά και των υπολοίπων κτηρίων ενώ τα πρώτα σημάδια δείχνουν ότι εξερράγη ισχυρός μηχανισμός στο σημείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός αύριο: Χριστούγεννα με βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας – Χιόνια στα βόρεια
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 13 βαθμούς, στο Ιόνιο, τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τους 16 με 17 και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 18 με 19 και στην Κρήτη τους 20 βαθμούς Κελσίου
καιρός