Ελλάδα

Εξαφάνιση 14χρονου από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων παιδιών στον Άγιο Παντελεήμονα

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, ο Σατζαουάλ Αλί, πακιστανικής καταγωγής, φορούσε σκούρο τζιν παντελόνι και μαύρη μακριά παραδοσιακή πουκαμίσα

Εξαφάνιση του Σατζαουάλ Αλί, 14 ετών από τον Άγιο Παντελεήμονα στην Αθήνα. Το αγόρι διέμενε σε χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων, όπως γνωστοποίησε το «Χαμόγελο του Παιδιού» την Τρίτη (20.05.2025).

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», η εξαφάνιση του 14χρονου έγινε σήμερα γνωστή και άμεσα ακολούθησε η δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς ενδέχεται να υπάρχουν λόγοι που τον θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Σατζαουάλ Αλί, πακιστανικής καταγωγής, εξαφανίστηκε στις, 18 Μαΐου, στις 4 το απόγευμα από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στον Άγιο Παντελεήμονα.

Έχει ύψος 1,60 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Φορούσε σκούρο τζιν παντελόνι και μαύρη μακριά παραδοσιακή πουκαμίσα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανοίγει ξανά η υπόθεση θανάτου δύο αδερφών από φωτιά στη Ναύπακτο το 2024 - Οι ομοιότητες με την υπόθεση του Κολωνακίου
Είχε θεωρηθεί ότι ο 84χρονος είχε βάλει φωτιά, απελπισμένος με την κατάσταση υγείας της αδερφής του - Οι τοξικολογικές έδειξαν ότι είχε πάρει ηρεμιστικά χωρίς συνταγογράφηση - Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Περιπολικό