Ελλάδα

Εξαφάνιση ανηλίκου: Κορυφώνεται η αγωνία για την 16χρονη Άννα!

Έχουν τρελλαθεί από την αγωνία τους οι γονείς της Άννας που εξαφανίστηκε το μεσημέρι της 8/9/2016, από τον Περιστερώνα Θεσσαλονίκης.

Η Άννα Τ. είναι 16,5 ετών, έχει ύψος 1,69 μ., ζυγίζει 60 κιλά, έχει καστανά σκούρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σορτς, καφτάνι και καλοκαιρινές παντόφλες. Επίσης φοράει σκουλαρίκι στο δεξί μέρος της μύτης.

Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έλαβε μόλις σήμερα (27/9/2016) έγκριση από τις αστυνομικές αρχές για την δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Να σημειωθεί ότι φίλη της κοπέλας επικοινώνησε με το volvipress.gr και ενημέρωσε πως την ημέρα της εξαφάνισης η 16χρονη είπε πως θα πήγαινε στην Θεσσαλονίκη και θα γυρνούσε, κάτι που δεν έγινε τελικά. Τόνισε μάλιστα, πως η 16χρονη έχει διαγράψει τον λογαριασμό της στο facebook και έχει κλειστό το κινητό της τηλέφωνο.  Όποιος διαθέτει πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην επιχείρηση εντοπισμού της, μπορεί να καλέσει είτε στο 210-6476280 είτε στο 11-56.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών καταδικάζει «απερίφραστα» το περιστατικό βίας στη Νομική Σχολή με την εισβολή κουκουλοφόρων
«Φαινόμενα βίας είναι απολύτως καταδικαστέα, τόσο από το δικηγορικό σώμα, όσο και από κάθε πολίτη στο πλαίσιο μίας ευνομούμενης δημοκρατικής πολιτείας»
Ο φοιτητής που τραυματίστηκε στην επίθεση κουκουλοφόρων στη Νομική
Νέα δεδομένα για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου - Ισχαιμικό επεισόδιο «δείχνουν» οι ιστολογικές εξετάσεις του 39χρονου
Οι ιστολογικές εξετάσεις εστιάζονται στο συμπέρασμα ισχαιμικού επεισοδίου, δηλαδή να πέθανε ο 39χρονος από κάποιο πρόβλημα στην καρδιά, λόγω εξάντλησης και υποθερμίας
Ο Βασίλης Καλογήρου και το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του 2
Η Ειρήνη Μουρτζούκου ξανά μαζί με τη μητέρα του μικρού Παναγιωτάκη – Που εστιάζονται οι έρευνες για τον θάνατο του Παναγιωτάκη
Η Ειρήνη Μουρτζούκου είναι ξανά μαζί με την μητέρα του μικρού Παναγιωτάκη, παρά το γεγονός πως μέχρι και πριν λίγο καιρό την κατηγορούσε...
Ειρήνη Μουρτζούκου