Ελλάδα

Εξασθενούν οι άνεμοι – Η πρόγνωση της Τετάρτης

Βελτιωμένος γενικά καιρός και μόνο το πρωί στα νοτιοανατολικά θα υπάρχουν πρόσκαιρες καταιγίδες.

Θα υπάρχει περαιτέρω εξασθένηση των ανεμών ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα παρουσιάσει ο καιρός στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα είναι από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα παρουσιάσει αρχικά τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα τις πρωινές ώρες στις Σποράδες και την Εύβοια για ασθενή βροχή. Από το απόγευμα θα είναι γενικά αίθριος ενώ οι άεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι βαθμιαία βελτίωση θα έχει το σκηνικό του καιρού στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασίας θα φτάσει από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα παρουσιάσει νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια όπου υπάρχει και πιθανότητα καταιγίδας τις πρωινές ώρες. Το απόγευμα θα υπάρξει βαθμιαία βελτίωση με τους ανέμους να είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα αγγίξει στα νότια από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου . Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική θα έχουμε τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες και βαθμιαία ο καιρός θα γίνει αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά τοπικά 5 ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΝΑ ΠΟΛΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η Κρίστι Κρανά έπεσε θύμα της εγκληματικής οργάνωσης με τις απάτες εκατομμυρίων: «Φοβάμαι ακόμη και έναν μικρό θόρυβο»
«Τα κοσμήματά μου, ό,τι είχα και δεν είχα τα έβγαλα έξω δυστυχώς, κάποια ήταν από τη γιαγιά μου του 1900, το ρολόι μου το Cartier, το μπριγιάν μου, μία επένδυση ζωής» λέει η Κρίστι Κρανά
Κρίστι Κρανά
Στα χέρια της ΕΛΑΣ βίντεο με το θύμα να ψεκάζει με σπρέι πιπεριού τον 29χρονο στον Νέο Κόσμο - Από πνευμονικό οίδημα κατέληξε ο 58χρονος
«Το χέρι του δούλευε σαν κομπρεσέρ. Ο άνθρωπος δεν ξανασηκώθηκε», περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας για την επίθεση του 29χρονου στο θύμα
Το λευκό αυτοκίνητο του 58χρονου
34
Στη φυλακή πέντε μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Ρομά που εξαπατούσε πολίτες – Ανάμεσά τους ο αρχηγός της σπείρας
Αύριο αναμένεται να απολογηθούν ακόμα 20 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ανάμεσά τους και η γνωστή αθλήτρια - Η λεία τους ανέρχεται στα 35 εκατομμύρια ευρώ
Αστυνομικοι 8