Ελλάδα

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και σήμερα – Ποιοι δρόμοι θα “πήξουν” στην κίνηση

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν και σήμερα, σύμφωνα με την αστυνομία, στην Αθήνα, καθώς και στο οδικό δίκτυο που οδηγεί στο «Ελ. Βενιζέλος», λόγω της επίσκεψης του προέδρου της Κίνας Σι Τζινπίνγκ.

Ειδικότερα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν τις πρωινές ώρες στις περιοχές του Χίλτον, του Συντάγματος και της Ακρόπολης και στη συνέχεια στο οδικό δίκτυο που οδηγεί στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, και όπως καταλαβαίνει κανείς οι δρόμοι γύρω από εκείνα τα σημεία θα έχουν απίστευτη κίνηση.

Η αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, που θα αναπτυχθούν για την διαχείριση της κυκλοφορίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε ο σκηνοθέτης Ερρίκος Αναγνωστόπουλος – Είχε σκηνοθετήσει τις σειρές «Φιλοδοξίες» και «Αέρινες Σιωπές»
Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε η Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών, η οποία σε συλλυπητήριο μήνυμά της έκανε λόγο για έναν δημιουργό με ιδιαίτερη καλλιτεχνική ταυτότητα
Καρέκλα σκηνοθέτη
Novartis: Τουλουπάκη και Ντζούρας υπέβαλαν μήνυση στον Φρουζή για ψευδή κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμηση
Οι δύο εισαγγελείς, στη μήνυση τους επικαλούνται το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου του Αρείου Πάγου για την υπόθεση Novartis στο οποίο αναφέρεται ότι η συνάντηση του Κωνσταντίνου Φρουζή μαζί τους έγινε με δική του πρωτοβουλία
Το λογότυπο της Novartis