Ελλάδα

Ελεύθεροι οι 4 προσαχθέντες για την τραγωδία της Marfin

- Απολογείται σήμερα ο ένας για παραβίαση του νόμου περί όπλων
- Και οι τέσσερις θα καταθέσουν ανωμοτί μέσα στην εβδομάδα
- Η αστυνομία αναζητά ακόμη τέσσερα άτομα, μεταξύ τους και μία νεαρή γυναίκα

Προσωρινά ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις από τους προσαχθέντες χθες για την φονική επίθεση στη Marfin κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους τρεις υπάλληλοι, μεταξύ τους και μία γυναίκα που περίμενε να γίνει μητέρα.

Κρατείται ακόμη μόνο ένας 36χρονος, για τον οποίο αναμένεται να συνταχθει κατηγορητήριο βάσει του νόμου περί όπλων, μέχρι να δώσει κατάθεση στον εισαγγελέα και στη συνέχεια να αφεθεί επίσης προσωρινά ελεύθερος. Στο σπίτι του βρέθηκε γκλομπ, ένα τόξο και μία σφεντόνα σύμφωνα με πληροφορίες.

Από τους συλλήφθέντες, οι δύο προσήχθησαν ως ύποπτοι για τη δολοφονία της Marfin και οι άλλοι δύο για τον εμπρησμό και τις φθορές στον “Ιανό” που βρίσκεται απέναντι, ωστόσο θεωρείται ότι οι δύο ομάδες συνδέονται.

Οι προσαχθέντες ηλικίας 36, 32, 27 και 21 χρόνων θα καταθέσουν ανωμοτί μέσα στην εβδομάδα στην αστυνομία και βάσει των καταθέσεων αυτών και αξιολογώντας και άλλα στοιχεία ο εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα διωχθούν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ακόμη τέσσερα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση – μεταξύ τους και μία γυνάικα – τα οποία αναζητούνται, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να μαζέψει στοιχεία εναντίον τους.

Πληροφορίες του Newsit αναφέρουν ότι η αστυνομία έχει στη διάθεσή της οπτικό υλικό με τα άτομα αυτά πριν την επίθεση και μετά αλλά όχι τη στιγμή της επίθεσης. Ωστόσο υπάρχουν μάρτυρες που μπορούν να καταθέσουν ότι είδαν τα άτομα αυτά και στην επίθεση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τι είναι τα αθόρυβα πυροτεχνήματα και πως συμβάλλουν στην προστασία των ζώων
Η Ειδική Γραμματεία για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς αναλαμβάνει πρωτοβουλία ενημέρωσης με αντικείμενο τα αθόρυβα πυροτεχνήματα και την υιοθέτησή τους κατά τη διάρκεια εορταστικών εκδηλώσεων
Πυροτεχνήματα
ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδων βιολογικής ξανθής σταφίδας – Εντοπίστηκε ωχρατοξίνη Α
Η εταιρεία αποφάσισε την ανάκληση όλων των παρτίδων του προϊόντος και βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι - Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το προϊόν να μην το καταναλώσουν
ΕΦΕΤ
Καιρός Πρωτοχρονιάς: Επέλαση ψύχους σε όλη τη χώρα με χιονοπτώσεις – Πιθανότητα χιονοκαταιγίδων στο βόρειο Αιγαίο
Ασθενείς χιονοπτώσεις αναμένονται έως και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο (τοπικά έως και σε πεδινά τμήματα) της Χαλκιδικής, της Θεσσαλίας, της Αν. Στερεάς (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και του Βορείου Αιγαίου
Χιονάνθρωπος στη Λέσβο
Τα κρούσματα της γρίπης φέρνουν ασφυξία στα νοσοκομεία: «Γολγοθάς» των ασθενών στα Επείγοντα, ελλείψεις σε αντιικά
Στα μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής, από τους 100 ασθενείς που προσέρχονται στα Επείγοντα με συμπτώματα λοίμωξης, περίπου το 10% εισάγεται για περαιτέρω νοσηλεία
Διάδρομος νοσοκομείου 6