Ελλάδα

Έληξε η κατάληψη στο Υπ. Εργασίας από τα μέλη του ΠΑΜΕ

Συμβολική κατάληψη πραγματοποίησαν τα μέλη του ΠΑΜΕ στο Υπ. Εργασίας. Η κατάληψη διήρκησε περίπου μισή ώρα. Κλειστή παρέμεινε η οδός Πειραιώς από το ύψος της Ιεράς οδού.


Στις 11:00 σήμερα, τα μέλη του ΠΑΜΕ είχαν προγραμματίσει ξεχωριστή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ομόνοια. Λίγο μετά τις 12:00 ξεκίνησαν πορεία με κατεύθυνση την οδό Πειραιώς και σκοπό την κατάληψη του Υπουργείου Εργασίας. Η κατάληψη του Υπ. Εργασίας ήταν συμβολική και διήρκησε όσο και συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ συμμετείχαν πάνω από 10.000 άτομα.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 48ωρης απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ ως ένδειξη διαμαρτυρίας στα νέα μέτρα του μνημονίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Να κυκλώσουμε τη Βουλή” – Απεργιακό “μπλόκο” στο κέντρο – Χειρόφρενο στα Μέσα Μεταφοράς

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκαν οι γονείς του μωρού που το κλείδωσαν στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη - Κρατούνται σε αστυνομικό τμήμα της Ηλείας
Στο αστυνομικό τμήμα Βουπρασιάς στην Βάρδα του νομού Ηλείας κρατούνται οι δυο Βούλγαροι και τα τέσσερα παιδιά. Οι δυο ενήλικοι κατηγορούνται για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο
Το μπαλκόνι στο οποίο παράτησαν το μωρό οι γονείς του 5