Ελλάδα

Εμπρησμός στη Real: Δεύτερη προθεσμία πήρε ο 27χρονος που συνελήφθη στα Προσφυγικά

Δεύτερη προθεσμία έλαβε ο ο 27χρονος που συνελήφθη στα Προσφυγικά και φέρεται ως μέλος της οργάνωσης «Χιλιάδες ήλιοι της νύχτας» η οποία μεταξύ άλλων έχει αναλάβει την ευθύνη για τον εμπρησμό στα γραφεία της Real group τον περασμένο Ιούλιο.

Ο κατηγορούμενος, που συνελήφθη σε επιχείρηση της αστυνομίας στα Προσφυγικά της Αλεξάνδρας, ζήτησε την προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί επί της δικογραφίας. Σημειώνεται, πως έπειτα από έρευνα η αστυνομία εικάζει ότι πρόκειται για έναν από τους εμπρηστές της Real Group.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση, έκρηξη κατ´ εξακολούθηση και από κοινού, από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος σε άνθρωπο, εμπρησμό από πρόθεση με κίνδυνο για πρόσωπα και πράγματα κατ´ εξακολούθηση και από κοινού, και σε βαθμό πλημμελήματος και κακουργήματος, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας μεγάλης αξίας, παράνομη κατοχή όπλων και άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα αποκαλυπτικά μηνύματα του 63χρονου πριν πυροβολήσει τον κουμπάρο του στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελε να με βγάλει από την μέση»
«Τον απείλησα ότι θα τον σπάσω στο ξύλο. Ήθελα να τον φοβερίσω να σταματήσει να ασχολείται με την γυναίκα μου», λέει ο φερόμενος ως δράστης που αναζητείται από τις αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης 1
Βίντεο ντοκουμέντο πριν από την επίθεση των κουκουλοφόρων στη Νομική Σχολή Αθηνών – Η ύποπτη μοτοσικλέτα και οι κινήσεις των δραστών
«Με χτύπησαν με τον πυροσβεστήρα στο πρόσωπο», λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε - Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι κουκουλοφόροι να ήταν και αυτοί φοιτητές της νομικής
Μοτοσικλέτα στον δρόμο 4