Ελλάδα

Ενδοοικογενειακή βία στο Χαϊδάρι: «Αφού δεν σε σκότωσα εγώ, θα σε σκοτώσει ο επόμενος»

Η ενδοοικογενειακή βία στη χώρα δεν λέει να κοπάσει και ένα νέο περιστατικό διαδραματίστηκε την Δευτέρα (28/05/2024) στο Χαϊδάρι.

Συγκεκριμένα μία κοπέλα 20 ετών δέχθηκε άγρια επίθεση από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος της είχε στήσει καρτέρι κάτω από το σπίτι της στο Χαϊδάρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star όλα συνέβησαν σε γειτονιά στο Χαϊδάρι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (27/05/2024) προς ξημερώματα Δευτέρας (28/05/2024). 

Η κοπέλα ανυποψίαστη επέστρεφε στο σπίτι της και αγνοούσε ότι ο πρώην σύντροφός της, ηλικίας 30 ετών, είχε στήσει καρτέρι μαζί με έναν φίλο του.

Ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά της και σύμφωνα με την καταγγελία, άρχισε να την τραβά από τα μαλλιά, να τη σέρνει στον δρόμο, να τη βρίζει και να τη φτύνει. Της ξερίζωσε ακόμα και τούφες απο τα μαλλιά της!

Ακόμα, την απείλησε, όπως αναφέρει στην κατάθεσή της, λεγοντας: «Μου είπε αφού δεν σε σκότωσα εγώ, θα σε σκοτώσει ο επόμενος». 

Η μητέρα της ήταν εκείνη που την έσωσε καθώς μέσα στη νύχτα τη φασαρία και κατάλαβε ότι κάτι κακό συμβαίνει. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, αλλά ο δράστης είχε εξαφανιστεί.

Δε θα περάσει από αυτόφωρο, καθώς έχει παρέλθει και οι δύο πρώην σύντροφοι θα βρεθούν αντιμέτωποι στα δικαστήρια όταν ορισθεί δικάσιμος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκάρει ο πατέρας της 14χρονης που ξυλοκοπήθηκε από 3 ανήλικες στη Θεσσαλονίκη - «Της έσπασαν δόντια και τη χτυπούσαν με κλωτσιές παντού»
«Αυτό που την έσωσε από τα χειρότερα είναι ότι η Μαρία πάει εδώ και οκτώ χρόνια Ταε Κβο Ντο» λέει στο newsit.gr o πατέρας της μαθήτριας
Σχολική αίθουσα / Eurokinissi φωτογραφία αρχείου 7
Εκτός λειτουργίας Taxisnet, πόθεν έσχες και e-παράβολο μέσα στον Μάιο λόγω αναβάθμισης
Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες δεν θα είναι διαθέσιμες για ένα χρονικό διάστημα λόγω αναβάθμισης των υποδομών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης
EUROKINISSI
Ανατίναζαν ΑΤΜ τραπεζών στη Χαλκιδική με λεία 170.000 ευρώ - Έριχναν λευκή σκόνη στα αυτοκίνητά τους για να εξαφανίσουν τα ίχνη
Σε βάρος των δύο δραστών των διαρρήξεων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής, της έκρηξης, καθώς και για το αδίκημα της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών
Εξιχνίαση διαρρήξεων σε ΑΤΜ τραπεζών στη Χαλκιδική
Eγκληματικές οργανώσεις διακινούσαν ναρκωτικά μέσα σε γήπεδα της Θεσσαλονίκης – Οι κωδικές λέξεις και οι «φουσκωμένοι» λογαριασμοί
24 συλλήψεις - Με σκοπό τα μέλη της οργάνωσης να κινούνται «ελεύθερα», είχαν ενοικιάσει το κυλικείο εντός του γηπέδου της ομάδας τους
Ναρκωτικά λεφτά και όπλα 2
Η κατάθεση της Σοφίας Παυλίδου για τον ξυλοδαρμό της από τον Μάνο Παπαγιάννη: «Έσπασε την πόρτα και με έπιασε από τον λαιμό»
"Η Κόνι Μεταξά μου έλεγε «κάνε κάτι για αυτό» έντρομη, «γιατί φοβάμαι ότι θα με σαπίσει και εμένα στο ξύλο. Κάνε μήνυση για να μπει αυτόφωρο»" είπε στην κατάθεσή της
Η Μαρία Παυλίδου 2