Ελλάδα

ΕΝΦΙΑ: Καμία αλλαγή, καμία έκπτωση

«Το νομοσχέδιο αυτό είναι μόνο τα προαπαιτούμενα για την υλοποίηση της συμφωνίας», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης διευκρινίζοντας ότι δεν είναι οι τελικές συνολικές φορολογικές αλλαγές, τις οποίες επεξεργάζεται και θα φέρει η κυβέρνηση.

«Φέτος δεν αλλάζει τίποτα, θα ισχύσει ότι ίσχυσε και πέρσι. Απλά τακτοποιεί νομοθετικά αυτό που ψηφίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία στη συμφωνία. Με το νομοσχέδιο δεν μπαίνει νέος φόρος, δεν αυξάνουμε τον ΕΝΦΙΑ, ορίζουμε ότι η κατάργηση απαλλαγής ισχύει από 1/1/2015. Πάμε να υλοποιήσουμε αυτό που ψηφίσαμε», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε ο κ. Αλεξιάδης, «για λόγους μηχανογραφικούς σταματά η διαδικασία», ενώ σημείωσε πως με το νόμο που ψήφισε το προηγούμενο καθεστώς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, δεν χαριζόταν ούτε ένα ευρώ, ενώ αντίθετα, με το νέο νόμο, θα χαρίζεται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Για ανθρωποκτονία παραπέμπεται το ζευγάρι που ξυλοκόπησε τον 64χρονο σε γλέντι στην Αρκαδία - «Τον κλωτσούσε δίχως έλεος, να τιμωρηθούν»
Από συνέργεια σε συναυτουργία σε ανθρωποκτονία αναβαθμίστηκε η κατηγορία για την 35χρονη σύζυγο. Η ίδια ισχυρίζεται πως απλώς απώθησε το θύμα και πως ο άντρας της ήταν σε άμυνα
Ο 64χρονος που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου και η κόρη του
Συγκλονίζει η 16χρονη που έπεσε θύμα βιασμού από 38χρονο στην Πάτρα - «Μαμά με πείραξε»
«Μην ανησυχείς εγώ θα είμαι ο μπαμπάς σου, εγώ σ’ αγαπάω, θα λες εμένα μπαμπά», της έλεγε ο 38χρονος που προφυλακίστηκε για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της - Νέα καταγγελία εις βάρος του για βιασμό 8χρονης
Μια κοπέλα κλαίει 2