Ελλάδα

ΕΝΟΤΗΤΑ: 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ χωρίς εργαζόμενους

Για μία ακόμη φορά η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ παίζοντας το παιχνίδι της κολοκυθιάς με τις ημερομηνίες αποφάσισε καθ’ υπόδειξη του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ να ρίξει άλλη μία εθιμοτυπική τουφεκιά στον αέρα στις 28 Νοεμβρίου 2018, υποστηρίζει η παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ.

Στόχος τους, αναφέρει η παράταξη, ήταν η αποδυνάμωση μίας μεγάλης, επιτυχημένης και ενωτικής κινητοποίησης με συγκροτημένο πλαίσιο διεκδίκησης.

Σύμφωνα με την ΕΝΟΤΗΤΑ, “μεγαλύτερη απόδειξη είναι το δελτίο τύπου της ΓΣΕΕ για την προκήρυξη της απεργίας (όπως κάθε χρόνο!) που αφορμή είναι εθιμικά η κατάθεση του Προϋπολογισμού!!

Παράλληλα διεκδικούν, όπως λένε, την μη περικοπή των συντάξεων!”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα