Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ένταση και χημικά στη Μαλακάσα σε διαμαρτυρία κατά της δομής – Πέντε προσαγωγές, 6 αστυνομικοί τραυματίες

Ένταση και χημικά στη Μαλακάσα σε διαμαρτυρία κατά της δομής – Πέντε προσαγωγές, 6 αστυνομικοί τραυματίες
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ INTIME NEWS

Επεισόδια και χημικά το μεσημέρι της Κυριακής (31.05.2020) στη Μαλακάσα, όταν η συγκέντρωση που έκαναν κάτοικοι της περιοχής που αντιδρούν στη δομή μεταναστών που βρίσκεται στην περιοχή πήρε… απρόσμενη τροπή!

Κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στη Μαλακάσα για να διαμαρτυρηθούν για το hot spot που υπάρχει στην περιοχή και το οποίο χαρακτηρίζουν “υγειονομική βόμβα” λόγω του κορονοϊού.

Όταν οι κάτοικοι έκλεισαν την Εθνική οδό, οι αστυνομικές δυνάμεις τους ζήτησαν να αποχωρήσουν. Κι όταν εκείνοι αρνήθηκαν, η απάντηση ήταν η ρίψη χημικών!

Τι λέει η αστυνομία ότι έγινε στη Μαλακάσα

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αρχικά κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στον παράδρομο της εθνικής οδού και κατευθύνθηκαν προς τη δομή φιλοξενίας της Μαλακάσας. Αστυνομικές δυνάμεις που ήταν στο σημείο τους εμπόδισαν να φτάσουν στη δομή και οι κάτοικοι επέστρεψαν στην εθνική οδό και την απέκλεισαν για λίγη ώρα.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την ΕΛΑΣ, κάποια άτομα πέταξαν πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, που έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών, προκειμένου να τους απομακρύνουν από την εθνική οδό, αφού υπήρχε κίνδυνος δυστυχήματος από αυτοκίνητα που κατευθύνονταν προς το σημείο.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξι αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ενώ έγιναν και πέντε προσαγωγές.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις