Ελλάδα

Εντοπίστηκαν βενζινάδικα με πειραγμένες αντλίες σε Ταύρο και Άνω Ηλιούπολη

Δύο ακόμη πρατήρια υγρών καυσίμων που παρανομούσαν σε βάρος των καταναλωτών εντόπισαν οι υπηρεσίες του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο ένα πρατήριο που βρίσκεται στον Ταύρο επί της οδού Πειραιώς βρέθηκαν πειραγμένες οι 5 αντλίες από τις 8 συνολικά.
Οι αντλίες σφραγίστηκαν και άμεσα αναμένεται να αφαιρεθεί η άδεια λειτουργίας του ιδιοκτήτη από την Περιφέρεια Αττικής ενώ θα ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες νομικές και ποινικές διώξεις.

Στο άλλο πρατήριο που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της Άνω Ηλιουπολης εντοπίστηκαν ύποπτα καλώδια σε 10 από 14 αντλίες.

Οι αντλίες σφραγίστηκαν και στον ιδιόκτητη του πρατηρίου επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ, ενώ θα εξεταστεί από την Περιφέρεια Αττικής και η επιβολή επιπλέον προστίμου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πέμπτη ημέρα μάχης με τις φλόγες σε Αττική και Βοιωτία - Συνεχείς αναζωπυρώσεις σε Λούμπα και Ψάθα - Στάχτη πάνω από 130.000 στρέμματα
Για πέμπτη ημέρα συνεχίζεται η μεγάλη φωτιά που ξεκίνησε από τη Βοιωτία και επεκτάθηκε στη Δυτική Αττική, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις...
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
Δύσκολη νύχτα στα πύρινα μέτωπα της Δυτικής Αττικής - Στοίχημα των πυροσβεστών τα «καντηλάκια» που προκαλούν νέες αναζωπυρώσεις της μεγάλης φωτιάς
Περισσότερα από 130.000 στρέμματα έχουν γίνει στάχτη! Αποκαρδιωτικός ο χάρτης που αποτυπώνει την καταστροφή σε Αττικοβοιωτία από δορυφορική εικόνα - Οι περιοχές σε «πορτοκαλί» συναγερμό για την Τρίτη (4/8/26)
Φωτιά στη Δυτική Αττική 14