Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

ΕΠΑΛ Μαθηματικά στις Πανελλήνιες 2017

ΕΠΑΛ Μαθηματικά στις Πανελλήνιες 2017

Τη δική τους μάχη δίνουν και σήμερα χιλιάδες υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες 2017, με τα Μαθηματικά. Δείτε όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα Μαθηματικά ΕΠΑΛ.

Μετά την Έκθεση – Ελληνική Γλώσσα την Τρίτη, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ για τις Πανελλήνιες 2017 εξετάζονται σήμερα Πέμπτη 08/06/2017 στα Μαθηματικά. Οι μαθητές κατά την είσοδό τους στην αίθουσα της εξέτασης απαγορεύεται να έχουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές και οποιαδήποτε άλλα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας.

Το newsit.gr θα δημοιεύσει και σήμερα τα θέματα των Πανελληνίων 2017, λίγο μετά τις 10.00 και σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Πουκαμισάς, σταδιακά θα δημοσιεύσει τις προτεινόμενες απαντήσεις – λύσεις για τα Μαθηματικά ΕΠΑΛ.

Για τις Πανελλήνιες 2017: Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις  08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις Πανελλήνιες 2017.

Τα μαθήματα προσανατολισμού και οι επιδόσεις των υποψηφίων σε αυτά θα είναι εκείνα που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις βάσεις. Έτσι, ιδιαίτερο βάρος αναμένεται να δοθεί στη Βιολογία από τους υποψήφιους που ενδιαφέρονται για τις ιατρικές σχολές, στην Ιστορία, για τους υποψηφίους των Ανθρωπιστικών Σπουδών και τα Μαθηματικά και η Φυσική, για τους υποψηφίους που έχουν επιλέξει τον προσανατολισμό των Θετικών Σπουδών και εκείνον της Οικονομίας και Πληροφορικής.

Τι δεν πρέπει να ξεχάσουν οι μαθητές:

– Το δελτίο του εξεταζόμενου.
– Την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο.
– Δυο στυλό διαρκείας (μπλε ή μαύρο), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα, μολύβι, γομολάστιχα.
– Όποιος επιθυμεί μπορεί να έχει μαζί του ένα μπουκαλάκι νερό ή αναψυκτικό.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε