Ελλάδα

Επεισόδια στο υπουργείο Εργασίας από εργαζόμενους στον επισιτισμό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επεισόδια έγιναν έξω από το υπουργείο Εργασίας από εργαζόμενους στον επισιτισμό. Οι εργαζόμενοι χτυπούσαν τα κατεβασμένα ρολά και ζητούν συνάντηση με κάποιον υπηρεσιακό παράγοντα. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών για να απομακρύνουν τους διαδηλωτές.

epeisodiaergasias

Οι εργαζόμενοι ζητούν να καταργηθούν τα αντιεργατικά, όπως τα χαρακτηρίζουν, νομοσχέδια της κυβέρνησης, και αντιδρούν στις συνθήκες εργασίας που έχουν προκύψει από την πανδημία του κορονοϊού.

Νωρίτερα παρών στην συγκέντρωση ήταν και ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.  «Είμαστε στο πλευρό τους για να διασφαλιστεί το εισόδημα σε όλους, για να απαλλαγούν από τα χρέη σε φως, νερό, τηλέφωνο, στις τραπεζικές δόσεις, στην εφορία. Σε αυτό τον αγώνα είμαστε μαζι τους συνεχώς» είπε.

amaliassygkentrosi

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάϊμπ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το συγκλονιστικό μήνυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου για την επίθεση με βιτριόλι - «6 χρόνια από τη μέρα που πίστεψα πως όλα τελείωσαν»
Ήταν 20 Μαΐου 2020 όταν η είδηση πως μία γυναίκα 34 ετών δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι πηγαίνοντας στη δουλειά της στην Καλλιθέα, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο
Ιωάννα Παλιοσπύρου