Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Επεισόδια στου Ρέντη: «Είναι άδικο να πεθάνει το παιδί μου» λέει ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού

Επεισόδια στου Ρέντη: «Είναι άδικο να πεθάνει το παιδί μου» λέει ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού

Την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του δίνει ο 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας μετά τα επεισόδια της Πέμπτης στου Ρέντη.

Οι γιατροί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσουν στη ζωή τον αστυνομικό, ενώ ο πατέρας του τους παρακάλεσε να κάνουν ό,τι μπορούν για να σώσουν το παιδί του. «Να καταβάλετε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να σώσετε το παιδί μου, είναι άδικο να πεθάνει» είναι τα λόγια που φέρεται να είπε.

Οι γονείς του που ζουν στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του γιου τους, ενώ την ίδια ώρα συνάδελφοί του το επισκέπτονται συνεχώς στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται πως το πρωί της Κυριακής έγινε γνωστό πως ένας άνδρας μόλις 18 ετών συνελήφθη, καθώς ομολόγησε ότι αυτός ήταν που έριξε την ναυτική φωτοβολίδα. 

Το ιατρικό ανακοινωθέν του Σαββάτου

Στο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου γινόταν λόγο για «διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού», η οποία ωστόσο «ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση».

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος», ανέφερε του ιατρικό ανακοινωθέν.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις