Ελλάδα

Επίδομα θέρμανσης: Νέα πληρωμή 3,8 εκατ. ευρώ σε 40.005 δικαιούχους

Σε νέα καταβολή, ύψους 3,8 εκατ. ευρώ, του επιδόματος θέρμανσης, σε 40.005 δικαιούχους, προχώρησε το Υπουργείο Οικονομικών.

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών, μετά τη διεύρυνση των εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων, καλύπτεται η πλειοψηφία των νοικοκυριών που καταναλώνουν πετρέλαιο θέρμανσης, φυσικό αέριο και τις άλλες επιδοτούμενες μορφές καυσίμου, «αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξη της κυβέρνησης έναντι των επιπτώσεων της διεθνούς ενεργειακής κρίσης».

Με την τελευταία αυτή καταβολή, το συνολικό ποσό που έχει δοθεί για το επίδομα θέρμανσης της χειμερινής περιόδου 2021 – 2022 ανέρχεται στα 166 εκατ. ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και καταιγίδες σε διάφορες περιοχές – Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά
Η θερμοκρασία θα φθάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 12 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 13 με 16, στα δυτικά τους15 με 17 και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψη του Άρη Μουγκοπέτρου για ενδοοικογενειακή απειλή - Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της»
Ο δικηγόρος της συζύγου του περιέγραψε στο newsit.gr όλα όσα έγιναν - Γιατί έληξε η συνεργασία του με τον Μουγκοπέτρο και ο ίδιος αποφάσισε να αναλάβει την σύζυγό του
Άρης Μουγκοπέτρος: Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή απειλή – Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της» 32