Ελλάδα

Επιμένει για αυξήσεις 105% η ΔΕΗ

Δεν κάνει πίσω η ΔΕΗ και ζητάει από τους πολίτες να πληρώσουν έως και 105% ακριβότερο το ρεύμα σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο.

 

 
Την ώρα που η ΔΕΗ ανακοινώνει κέρδη 257,5 εκατομμύρια ευρώ, επιμένει να ζητάει αυξήσεις που θα γονατίσουν για άλλη μια φορά τα νοικοκυριά.
 
Όπως είχε γράψει και το Newsit στις 19 Μαΐου ο πρόεδρος της ΔΕΗ έβαλε και πάλι στο τραπέζι το θέμα της απελευθέρωσης των τιμολογίων που θα σημάνουν αυξήσεις-φωτιά για τα νοικοκυριά.
 
Μάλιστα με αφορμή τις πιέσεις από Ε.Ε. και ΔΝΤ για… λιγότερο κράτος ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης ζητά να σταματήσει η επέμβαση του κράτους στα τιμολόγια.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λέρος: Η δημοτική βιβλιοθήκη του νησιού, ένας ζωντανός θησαυρός πολιτισμού και γνώσης
Με περισσότερους από 21.000 τίτλους και συνεχείς δραστηριότητες που απευθύνονται τόσο σε κατοίκους όσο και σε επισκέπτες, η δημοτική βιβλιοθήκη Λέρου έχει μετατραπεί σε έναν αναπόσπαστο πολιτιστικό πυρήνα του νησιού
Η δημοτική βιβλιοθήκη της Λέρου, στον Πλάτανο Λέρου