Ελλάδα

Επιστολική ψήφος: Εκπνέει η προθεσμία αποστολής για τους κατοίκους της Ελλάδας

Λίγες μόνο ώρες έχουν στη διάθεσή τους οι ψηφοφόροι που μένουν στην Ελλάδα προκειμένου να ψηφίσουν για τις Ευρωεκλογές της επόμενης Κυριακής με επιστολική ψήφο, καθώς λήγει η προθεσμία.

Υπενθυμίζεται ότι για να καταμετρηθούν οι επιστολικές ψήφοι για τις Ευρωεκλογές θα πρέπει να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους έως την παραμονή των εκλογών και συγκεκριμένα έως και το Σάββατο 8 Ιουνίου, στις 17:00. Για να είναι εντός της προθεσμίας, το εκλογικό υλικό πρέπει να αποσταλεί το αργότερο έως τη Δευτέρα 3 Ιουνίου εάν τον φάκελο παραλάβει υπάλληλος της εταιρείας κούριερ και έως την Τρίτη 4 Ιουνίου στην περίπτωση που ο φάκελος κατατεθεί απευθείας σε ένα από τα καταστήματα της εταιρείας.

Αν ο φάκελος δεν φτάσει εγκαίρως στον χώρο συλλογής των επιστολικών ψήφων, επιστρέφεται στον αποστολέα χωρίς να ανοιχτεί. Σε αυτή την περίπτωση όπως και για όσους δεν στείλουν καθόλου τον φάκελο, θα μπορούν να ψηφίσουν με φυσική παρουσία στο εκλογικό τμήμα όπου είναι εγγεγραμμένοι την ημέρα των εκλογών, μετά τις 11.00 το πρωί.

Για τους Έλληνες εκλογείς του εξωτερικού η αντίστοιχη προθεσμία έληξε στις 28 Μαΐου. Εκπνέει η προθεσμία αποστολής της επιστολικής ψήφου για τους εκλογείς της ελληνικής επικράτειας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εθνική Πινακοθήκη: Το δικαστήριο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα για την απαγόρευση της έκθεσης «Η Σαγήνη του Αλλόκοτου»
Τετρακόσιοι και πλέον πιστοί ζητούσαν να τοποθετηθεί πινακίδα που να προειδοποιεί τους επισκέπτες για το ενδεχόμενο προσβολής της προσωπικότητάς τους
Έκθεση «Η Σαγήνη του Αλλόκοτου» στην Εθνική Πινακοθήκη
Η οικιακή βοηθός απειλεί με μήνυση τον 42χρονο που την κατηγορεί για κλοπή στη Γλυφάδα - «Μπορεί να είναι ερωτευμένος μαζί μου»
Μετά από την απειλή της μήνυσης, η γυναίκα έχει κλείσει τα τηλέφωνα της, δεν απαντάει και έχει κλείσει τον έναν από τους δύο λογαριασμούς της στα social media
Η οικιακή βοηθός 1