Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Επιστροφή στο σχολείο με αγορές που κερδίζουν

Επιστροφή στο σχολείο με αγορές που κερδίζουν

Σεπτέμβριος. Νέο ξεκίνημα στο σχολείο, στη δουλειά, στη φοιτητική ζωή. Μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα και με διάθεση ανανέωσης, το μυαλό μας πλημμυρίζουν ιδέες: για ένα καινούργιο laptop, που θα κάνει τη μελέτη ή τη δουλειά μας ευκολότερη, για νέα είδη για το σχολείο ή το γραφείο, που θα προδιαθέσουν εμάς και τα παιδιά μας ευχάριστα μετά από την περσινή δύσκολη χρονιά, για καινούργια αντικείμενα, που θα ομορφύνουν το χώρο μας και θα δώσουν στην καθημερινότητά μας ευχάριστες νότες αισιοδοξίας.

Τώρα μπορούμε να τα κάνουμε όλα αυτά και να κερδίζουμε σε κάθε μας αγορά, χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.

Αποκτήστε laptop και κερδίστε

Ειδικά φέτος το Σεπτέμβριο, επισκεφτείτε τα φυσικά ή ηλεκτρονικά καταστήματα Cosmote και Γερμανός, επιλέξτε το νέο σας laptop, αξίας €399 και άνω και κερδίστε το 20% της αξίας του σε πόντους go4more. Η προσφορά ισχύει μέχρι 18/9/2021.

Προμηθευτείτε τα σχολικά είδη και ανανεώστε το σπίτι σας με κέρδος

Ό,τι χρειάζεστε για το σχολείο ή το σπίτι μπορείτε τώρα να το αποκτήσετε, πληρώνοντας με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας μέχρι και την 18/9/2021, εξασφαλίζοντας κέρδος 10% επί της αξίας των αγορών σας σε πόντους go4more.

  • Αγοράστε τα σχολικά σας είδη στα καταστήματα Μουστάκας και στο moustakastoys.gr
  • Κάντε τις αγορές σας στα πολυκαταστήματα Notos, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα notos.gr
  • Ανανεώστε το σπίτι σας στα καταστήματα και στα κέντρα παραγγελιών και παραλαβών ΙΚΕΑ, καθώς και στο ΙΚΕΑ eshop.

Πώς κερδίζετε

Αν έχετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και δεν είστε εγγεγραμμένοι  στο πρόγραμμα επιβράβευσης συναλλαγών go4more, εγγραφείτε εδώ και κερδίστε πόντους σε κάθε σας αγορά. Τους πόντους σας μπορείτε να τους εξαργυρώνετε σε ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων, που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου. Δείτε τους συνεργαζόμενους εμπόρους του προγράμματος εδώ.

Ας κάνουμε, λοιπόν, τις αγορές που επιβαρύνουν σημαντικά τον προϋπολογισμό μας πιο αποδοτικές και πιο οικονομικές. Για να φροντίσουμε εμάς και αυτούς που αγαπάμε, ξεκινώντας το φθινόπωρο με νέα διάθεση!

Επιβράβευση σε κάθε αγορά και τη νέα σχολική χρονιά. Με την Εθνική μας Τράπεζα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις