Ελλάδα

Έρχεται πρόστιμο από το ΣτΕ για τον Χαρδούβελη για την απόφαση ακύρωσης των περικοπών

Για να “κερδίσουμε την αξιοπιστία μας” γίνεται το ραντεβού με την τρόϊκα αν πιστέψουμε όσα είπε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης στις δηλώσεις του.

Μετά από πέντε χρόνια απάνθρωπων θυσιών θα περίμενε κανείς ότι αυτά τα ερωτήματα περί αξιοπιστίας των Ελλήνων προς τους δανειστές θα είχαν λυθεί. Αυτό που απομένει είναι να επιβεβαιωθεί η αξιοπιστία της κυβέρνησης και στο εσωτερικό. Η υπόθεση των στρατιωτικών είναι μια πολύ καλή ευκαιρία,αλλά όλες οι πληροφοριες του Onalert λένε ότι θα είναι μια χαμένη ευκαιρία.

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έρχεται κρύο με επιλεκτικές και ασθενείς χιονοπτώσεις» - Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου και τα «καρφιά» εναντίων μετεωρολόγων
«Η θερμοκρασία θα πέσει έως και 8-10 βαθμούς, με ισχυρούς βορειοανατολικούς ανέμους που θα αγγίζουν τα 7–8 μποφόρ, αλλά χωρίς δυναμικά επεισόδια χιονοπτώσεων»
καιρός
Υπό την επήρεια μέθης οδηγούσε η 24χρονη που έπεσε πάνω σε 15 αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη - 0,41 έδειξε η μέτρηση αλκοόλ
Έτσι εκτός την ποινή που θα της επιβάλλει το δικαστήριο, θα της επιβληθεί πρόστιμο της τάξεως των 700 ευρώ, αφαίρεση άδειας οδήγησης για 90 μέρες και ακινητοποίηση του οχήματός της
Η στιγμή που έχει φτάσει το ασθενοφόρο