Ελλάδα

Εύβοια: Άνδρας κρεμάστηκε από δέντρο δίπλα στο σπίτι του – Άφησε σημείωμα εξηγώντας γιατί αυτοκτόνησε

Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα κατάθλιψης και είχε απομονωθεί

Κρεμασμένος από ένα δέντρο δίπλα στο σπίτι του στο χωριό Άγιος Βλάσης στην Εύβοια βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (10.04.2025) ένας άνδρας.

Ο άτυχος 52χρονος που βρέθηκε απαγχονισμένος στην Εύβοια, ήταν πατέρας ενός παιδιού, ενώ σύμφωνα με το eviathema.gr, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα κατάθλιψης και είχε απομονωθεί.

Είχε προσληφθεί με σύμβαση στο δήμο το 2019 με τις διαδικασίες των συμβασιούχων που προσελήφθησαν με τον κορονοϊό. 

Ανήκε σε μια κατηγορία εργαζομένων που είχαν παραμείνει προσωρινά με δικαστική απόφαση έως ότου τελεσίδικη δει η προσφυγή τους για μονιμοποίηση.

Ο αυτόχειρας ήταν, σύμφωνα με συγχωριανούς του στον Άγιο Βλάση, ένας πολύ καλός άνθρωπος που δεν είχε προστριβές με κανέναν. Στον χώρο που έβαλε τέρμα στην ζωή του βρέθηκε ένα σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους που τον ώθησαν να βάλει τέρμα στη ζωή του.

Στον χώρο βρίσκονται άνδρες του αστυνομικού τμήματος Κύμης ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής από την Αθήνα προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 45χρονη οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα και χρήματα από σπίτια που εργαζόταν
Η 45χρονη έψαχνε άτομα ΑΜΕΑ ή υπερήλικες που έψαχναν οικιακή βοηθό και στην συνέχεια επικοινωνούσε μαζί τους με ψεύτικα στοιχεία και με τηλεφωνικές συνδέσεις καταχωρημένες σε στοιχεία ανύπαρκτων αλλοδαπών
Κλοπές
Οι αγρότες ετοιμάζονται για «ρεβεγιόν» στα μπλόκα: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις, σκληραίνει η στάση τους μετά τις γιορτές
Παρόλο που οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν χρόνο στα μπλόκα, θα διευκολύνουν την διέλευση των οχημάτων στα εθνικά δίκτυα για 3 μέρες, όμως αναμένεται να σκληρύνουν τη στάση τους μετά τις γιορτές
Στο κέντρο της Λάρισας τα τρακτέρ απο το μπλόκο της Νίκαιας
147
Σοκάρει ο 5ος ορειβάτης που ακύρωσε την ανάβαση στα Βαρδούσια όρη: «Γλίτωσα αλλά πάει η μία ζωή που είχα»
«Ότι τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παιχνίδια; Όχι δεν είναι μια δεύτερη ευκαιρία γιατί ήδη μου την πήρε την μία ευκαιρία παίρνοντας τους φίλους μου» λέει ο πέμπτος ορειβάτης
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη