Ελλάδα

Φαρμάκι το τηλεφώνημα για ραντεβού στο ΠΕΔΥ – ΦΩΤΟ κ VIDEO

Σε λειτουργία από σήμερα οι τηλεφωνικές γραμμές για ραντεβού με τους γιατρούς του ΠΕΔΥ. Οι ασφαλισμένοι ωστόσο λένε πως είναι υποχρεωμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Δείτε γιατί.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι ασφαλισμένοι του πρώην ΕΟΠΥΥ, νυν ΠΕΔΥ, μπορούν από σήμερα να κλείνουν τηλεφωνικό ραντεβού προκειμένου να επισκεφθούν τους γιατρούς του πρωτοβάθμιου συστήματος περίθαλψης, με το αζημίωτο βεβαίως…βεβαίως.

Πως μπορούν  να κλείσουν τηλεφωνικό ραντεβού οι ασφαλισμένοι

Κάθε ασφαλισμένος θα καλεί στους πενταψήφιους τηλεφωνικούς αριθμούς που ίσχυαν και στον ΕΟΠΥΥ, φυσικά με χρέωση, καθώς τα συμβόλαια που έχουν συναφθεί με τις ιδιωτικές εταιρείες λήγουν το 2016.

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να καλούν από τις 7.00 το πρωί εως τις 7.00 το απόγευμα, στα εξής πενταψήφια τηλεφωνικά νούμερα:

– 14554
– 14784
– 14884
– 14900

Βροχή τα παράπονα των ασφαλισμένων για τις χρεώσεις των τηλεφωνικών ραντεβού

Την ώρα που οι περισσότεροι ασφαλισμένοι αναγκάζονται να επιβιώνουν με πετσοκομένες συντάξεις και μισθούς είναι εκτός λογικής να πληρώνουν δύο και τρεις φορές ένα τηλεφωνημα για να κλείσουν ραντεβού με γιατρούς.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί για παράδειγμα, αν κάποιος θέλει ραντεβού με παθολόγο, με γαστρεντερολόγο και με ενδοκρινολόγο δε μπορεί με ένα τηλεφώνημα που κοστίζει ένα ευρώ να κλείσει και τα 3 ραντεβού αλλά θα πρέπει να καλέσει 3 διαφορετικές φορές! Και να πληρώσει 3 ευρώ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Ντριν” και ευρώ από σήμερα για ραντεβού με γιατρό στο ΠΕΔΥ! Ξεκινούν τα τηλεφωνικά ραντεβού

Με πληρωμή για ραντεβού στο ΠΕΔΥ έως το…2016!

Πως θα λειτουργεί το ΠΕΔΥ! Όλες οι λεπτομέρειες

Το ΠΕΔΥ βλάπτει σοβαρά και την ψυχική Υγεία! Από τι πάσχουν οι Έλληνες εν μέσω μνημονίων

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Νέες καταγγελίες για το ιατρείο στο Κολωνάκι – «Οι επισκέψεις και τα σκευάσματα ήταν 5.500 την κάθε φορά»
Νέες καταγγελίες ασθενών βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το ιατρείο του Κολωνακίου στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Μαζωνάκης
Στιγμιότυπο από την είσοδο της κλινικής όπου έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Μαζωνάκης 6