Ελλάδα

Φλώρινα: Βούτηξαν να πιάσουν τον σταυρό και πιάστηκαν στα χέρια, μπροστά στον Νίκο Δένδια – δείτε βίντεο

Φωνές, βρισιές και σπρωξίδια κατά τον αγιασμό των υδάτων
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μόνο ξύλο δεν έπεσε κατά τον εορτασμό των Θεοφανείων στη Φλώρινα. Άνδρες κάθε ηλικίας βούτηξαν στα παγωμένα νερά του ποταμού Σακουλέβα για να πιάσουν τον σταυρό. Η ανάγκη τους ωστόσο φαίνεται πως ήταν τόσο μεγάλη που κατέληξαν να τραβούν το ιερό σύμβολο και να ρίχνουν αγκωνιές ο ένας στον άλλο.

Όλα έγιναν όταν οι άνδρες βούτηξαν στο ποταμό της Φλώρινας, για το έθιμο των Θεοφανείων. Αν και κάποιος πρόλαβε να πιάσει πρώτος τον σταυρό, οι άλλοι δεν σταμάτησαν να τον τραβούν. Στο βίντεο φαίνεται εν τέλει η ομάδα των μαυροφορεμένων να βρίζουν, να τραβούν με μανία και να σπρώχνονται. Kαι όλα αυτά μπροστά στον υπουργό Άμυνας, Νίκο Δένδια.

Νίκος Δένδιας
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ / EUROKINISSI

Αυτές οι εικόνες προκάλεσαν την δυσφορία των παρευρισκόμενων καθώς δεν ταιριάζει σε καμία περίπτωση με το κλίμα κατάνυξης που προστάζει η μέρα.

Ποτάμι
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ / EUROKINISSI
Θεοφάνεια
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ / EUROKINISSI

Μπροστά στο απίστευτο περιστατικό ήταν και παιδιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Pizza Fan: Νέοι εξοργιστικοί διάλογοι μεταξύ του ιδιοκτήτη με συνεργάτη του – «Υπάρχουν μαγαζιά που έχουν περιθώριο να κόψουν με κέρασμα»
Σε τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του ιδιοκτήτη της αλυσίδας και συνεργάτη του, μπήκαν στο μικροσκόπιο τα καταστήματα με περιθώριο για περισσότερα «κεράσματα»
Υποκατάστημα της Pizza Fan
Καιρός αύριο: Χαλάει με πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες
Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις στα δυτικά, από ανατολικές βορειοανατολικές κυρίως στα ανατολικά και σταδιακά μεταβλητοί στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο με ένταση 4 με 6, έως 7 μποφόρ στα πελάγη
(EUROKINISSI)