Ελλάδα

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση! Δείτε αν έχετε κερδίσει τα χίλια ευρώ

Ολοκληρώθηκε η 31η φορολοταρία του Υπουργείου Οικονομικών και της ΑΑΔΕ με βάση τις συναλλαγές των φορολογούμενων του μηνός Ιουνίου 2019 με κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής.

Οι 1.000 τυχεροί της κλήρωσης για τη φορολοταρία κερδίζουν από 1.000 ευρώ το καθένας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης μέσω της ιστοσελίδας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) στην ηλεκτρονική διεύθυνση “aade.gr”.

Πώς μπορείτε να δείτε αν κερδίσατε στην φορολοταρία

Η φορολοταρία αποδείξεων του υπουργείου Οικονομικών και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων αφορούσε στις συναλλαγές του Δεκεμβρίου του 2018.

Οι φορολογούμενοι, προκειμένου να μπορέσουν να δουν εάν είναι αυτοί οι νικητές ακολουθούν αυτήν την ηλεκτρονική διεύθυνση.

Επιλέγουν: Είσοδος στην εφαρμογή, όπου θα τους ζητηθούν το όνομα χρήστη και ο κωδικός τους στο TAXISnet.

[pdf-embedder url=”https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2019/08/lottery_dafe_31_0.pdf”]

Πώς προκύπτουν οι λαχνοί με τους οποίους μπαίνετε στην κλήρωση για την φορολοταρία

Ο αριθμός των λαχνών, τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Πιο συγκεκριμένα:

– Για συνολικό άθροισμα μέχρι 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.

– Από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.

– Από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.

– Από 1.001 ευρώ και πάνω, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι τα χρηματικά έπαθλα του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Έπαθλα και νικητές για την φορολοταρία

Υπενθυμίζεται ότι τα χρηματικά έπαθλα του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων είναι ακατάσχετα και αφορολόγητα. Επίσης δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ στη διεύθυνση www.aade.gr, όπου θα μπορούν να δουν εάν είναι ανάμεσα στους τυχερούς που ανέδειξε η φορολοταρία. Για να δει κάποιος το πλήθος των λαχνών, αλλά και την αξία των συναλλαγών που πραγματοποιήσατε τους προηγούμενους μήνες θα πρέπει να μπει στην ειδική ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ εισάγοντας τους κωδικούς του Taxisnet.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μακελειό στα Βορίζια: Οι αρχές ψάχνουν και δεύτερο άτομο που βρισκόταν μαζί με τον 43χρονο την ώρα που πυροβολούσε
Το βίντεο ντοκουμέντο που είναι στα χέρια της ΕΛΑΣ, δείχνει τον 43χρονο άντρα να κρατάει το καλάσνικοφ και να πυροβολεί κατά ριπάς προς το σημείο της συμπλοκής
Όπλα στα Βορίζια
Βίντεο με τον 43χρονο να πυροβολεί την ώρα του μακελειού στα Βορίζια στα χέρια της ΕΛΑΣ - Τη Δευτέρα απολογούνται τα τρία αδέρφια
Ο γαμπρός του 39χρονου Φανούρη Καργάκη συνελήφθη από τις αρχές, αφού έπειτα από μαρτυρίες που τον «έκαψαν», η ΕΛΑΣ εντόπισε σε κτήμα ιδιοκτησίας του, όπλα και φυσίγγια
Βορίζια
5