Ελλάδα

Φωτιά σε επιχείρηση στο Περιστέρι – Ένα άτομο με αναπνευστικά στο νοσοκομείο

Η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 19.25 σε βιοτεχνία με υφάσματα και λευκά είδη
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Φωτιά ξέσπασε σε επιχείρηση στο Περιστέρι στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης το απόγευμα της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου με τους καπνούς να έχουν πνίξει την περιοχή.

Στη φωτιά που ξέσπασε σε χώρο επιχείρησης στο Περιστέρι επιχειρούν 15 πυροσβέστες, 5 οχήματα και ΟΤΑ καθώς και ειδικό βραχιονοφόρο. 

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 19.25 σε βιοτεχνία με υφάσματα και λευκά είδη, ενώ ένα άτομο από παρακείμενο κτίριο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Σισμανόγλειο” με αναπνευστικά λόγω των καπνών.

Φωτιά στο Περιστέρι

Φωτιά στο Περιστέρι
Φωτιά στο Περιστέρι / Facebook / Πυρκαγιά ενημέρωση

 

«Έπεσαν πολλές δυνάμεις, ευτυχώς δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι» λέει ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Περιστερίου, Παναγιώτης Λύκος.

Η Τροχαία έχει κλείσει την κυκλοφορία στην οδό Χρυσοστόμου, από το ύψος της 25ης Μαρτίου έως την Άνθιμου Γαζή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει θύμα του υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού για τους εμπρησμούς στη Γλυφάδα: «Μου είπε ότι θα με σκοτώσει»
«Από θαύμα δεν ήταν μέσα η κόρη μου, είχε βίαιη συμπεριφορά και την απειλούσε, ήθελε να μας σκοτώσει» λέει ο πατέρας της 36χρονης πρώην συντρόφου του 45χρονου
Γλυφάδα: Συγκλονίζει θύμα του υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού για τους εμπρησμούς – «Μου είπε ότι θα με σκοτώσει»
Έκρηξη στην Πλάκα: Βίντεο-ντοκουμέντο με τους τρεις συλληφθέντες να φεύγουν με χαλκοσωλήνα στα χέρια
Οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται ότι λίγες ώρες πριν από την τραγωδία με τη φονική έκρηξη στην Πλάκα έκλεψαν χάλκινο σωλήνα από την εγκατάσταση φυσικού αερίου του κτιρίου
Οι τρεις συλληφθέντες με τον κλεμμένο χαλκοσωλήνα στα χέρια
9