Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Φωτιά στην Πεντέλη: Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην Παλλήνη

Φωτιά στην Πεντέλη: Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην Παλλήνη

Η φωτιά έχει ξεφύγει εδώ και ώρες, σπίτια, επιχειρήσεις και βιοτεχνίες καίγονται και στην Παλλήνη, το πρωί της Τετάρτης (20.07.2022), υπήρξε πληροφορία για εγκλωβισμό πολιτών!

Η μεγάλη φωτιά ξεκίνησε χθες το απόγευμα από την Πεντέλη και η μάχη με τις φλόγες ήταν ολονύχτια, με την Παλλήνη να είναι από τις περιοχές όπου με μήνυμα από το 112 οι πολίτες κλήθηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Υπάρχουν πληροφορίες πως πολίτες έχουν εγκλωβιστεί σε σπίτι στην οδό Σαλαμίνος 229 στην Παλλήνη. Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Βασίλης Κόκκαλης, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ επιβεβαίωσε ότι υπήρχε η πληροφορία για εγκλωβισμό πολιτών και πως είχαν σπεύσει δυνάμεις στο σημείο για να τους απομακρύνουν.

Υπήρξαν επίσης πληροφορίες για πολίτες που εγκλωβίστηκαν σε σπίτια στο λόφο Παλλήνης ή δεν ήθελαν να τα αφήσουν για να μην καούν.

Μιλώντας στο Mega κάτοικος της περιοχής είπε ότι έχουν εγκλωβιστεί άτομα 50 με 55 ετών. «Δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν, δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε. Είναι 400 – 500 μέτρα από το κέντρο της Παλλήνης», είπε.

«Φεύγουμε τώρα όλοι με τα αυτοκίνητά μας και εκκενώνουμε την περιοχή», σημείωσε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις