Ελλάδα

Φωτιά στην Σταμάτα: Εμπρηστής ντυμένος πυροσβέστης πετούσε γκαζάκια – Καταγγελία από αντιδήμαρχο Διονύσου

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από τη μεγάλη φωτιά στην Σταμάτα, ενώ δεκάδες αυτοκίνητα και σπίτια καταστράφηκαν από το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας. 

Η φωτιά στην Σταμάτα είναι χωρίς ενεργές εστίες, ενώ στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής για τυχόν αναζωπυρώσεις. Ωστόσο, συγκλονίζει η καταγγελία αντιδημάρχου στον Διόνυσο, ο οποίος έκανε λόγο για έναν εμπρηστή ντυμένο ως πυροσβέστη την ώρα που ξεσπούσε η φωτιά.

Η μεγάλη φωτιά έχει κάψει περίπου τέσσερα στρέμματα γης και έχει καταστρέψει τουλάχιστον δύο σπίτια.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Διονύσου, Γιώργο Κομνηνάκη, που μίλησε στο OPEN υπήρξε καταγγελία για άνθρωπο που είχε ντυθεί πυροσβέστης και πετούσε γκαζάκια.

 

«Είδα βίντεο από το κέντρο ελέγχου. Υπήρχε μία εστία και έξι λεπτά αργότερα είδαμε πέντε εστίες κατά παράταξη. Αυτό από μόνο του δεν μπορεί να γίνει. Μου είπαν ότι είδαν ένα σκουτεράκι και ο οδηγός ντυμένος με στολή πυροσβέστη πετούσε γκαζάκια» σημείωσε ο αντιδήμαρχος Διονύσου.

Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν πως την ώρα που ξέσπασε η φωτιά άκουσαν πολλές εκρήξεις. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
74 «κόκκινες» κατοικίες σε Θεσπρωτία και Ιωάννινα μετά τον σεισμό των 4,6 Ρίχτερ - Σε εξέλιξη οι αυτοψίες
Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 350 έλεγχοι σε κατοικίες των Δήμων Δωδώνης, Ζίτσας, Ιωαννιτών, Σουλίου και Φιλιατών, με 154 κτίρια να χαρακτηρίζονται «πράσινα», 122 «κίτρινα»
Seismograph for earthquake detection or lie detector is drawing chart. 3D rendered illustration.
Δίωξη για βαριά κακουργήματα στον γνωστό γκαλερίστα Γιώργο Τσαγκαράκη - Αρνείται τις κατηγορίες
Εκατοντάδες πίνακες ζωγραφικής, πέντε αμφορείς, δύο βυζαντινές εικόνες και το Ευαγγέλιο του 1745, αποτελούν τα ευρήματα των αστυνομικών μετά από έλεγχο στους χώρους της επιχείρησης του γκαλερίστα
Γιώργος Τσαγκαράκης
5