Ελλάδα

Φωτιά στο Θυμάρι: Καρέ – καρέ ο απεγκλωβισμός κατοίκων

Μέχρι στιγμής οι άνδρες και οι γυναίκες της ΕΛ. ΑΣ έχουν συνδράμει στην απομάκρυνση 40 ατόμων στο Θυμάρι και στην Παλαιά Φώκαια

Σπιθαμή προς σπιθαμή οι άνδρες και οι γυναίκες της ομάδας ΔΙΑΣ και οι υπόλοιποι αστυνομικοί χτενίζουν τις περιοχές στο Θυμάρι και στους γύρω οικισμούς προκειμένου να απομακρύνουν με ασφάλεια κατοίκους την περιοχής ή να τους ενημερώσουν ότι η φωτιά πλησιάζει στα σπίτια τους. 

Οι εικόνες και τα βίντεο από τη δράση των αστυνομικών στο πεδίο της πυρκαγιάς είναι συγκλονιστικές. Όπως θα δείτε κι εσείς οι αστυνομικοί μπαίνουν μέσα στα σπίτια αναζητούν τυχόν άτομα που έχουν παραμείνει σε αυτά και τους βοηθούν να απομακρυνθούν.

Μέχρι στιγμής οι άνδρες και οι γυναίκες της ΕΛ. ΑΣ έχουν συνδράμει στην απομάκρυνση 40 ατόμων στο Θυμάρι και στην Παλαιά Φώκαια.

Οι φλόγες σε πολλές περιπτώσεις έχει μπει στις αυλές των σπιτιών ή βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τις μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ, ωστόσο οι αναβάτες τους δεν σταματούν ούτε για μια στιγμή την αποστολή τους.

Μάλιστα σε ένα από τα πολλά περιστατικά που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν, μια αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ όπως θα δείτε κι εσείς στις εικόνες ανέλαβε να οδήγησε ένα σκυλάκι προς ασφαλές σημείο. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βιολάντα: Αναβαθμίζεται το κατηγορητήριο σε ανθρωποκτονία από αμέλεια – Οι παραβάσεις χρόνων και τα «παζάρια»
Τα εγκληματικά λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη – Ασήκωτο το κατηγορητήριο για τον ιδιοκτήτη του εργοστασίου, τον τεχνικό ασφαλείας και τον υπεύθυνο βάρδιας
Το κατεστραμμένο εργοστάσιο της Βιολάντα 7
Λένα Παπαληγούρα: Ο συγκινητικός επικήδειος στην κηδεία του πατέρα της, Αναστάση Παπαληγούρα – «Έδειξε τι σημαίνει αξιοπρέπεια»
Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως μέσω της ανακουφιστικής φροντίδας, ο πατέρας μπόρεσε να φύγει από τη ζωή με αξιοπρέπεια, αγάπη και ανακούφιση
Η κόρη του Αναστάση Παπαληγούρα, Λένα Παπαληγούρα, στην κηδεία του πατέρα της
«Μην πεις τίποτα στη μάνα σου, πάμε βόλτα με το αμάξι» φέρεται να είπε στον φίλο του ο 15χρονος που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λούτσα
«Ο γιος μου είναι χάλια από χθες. Το αυτοκίνητο το πήραν στα κρυφά, δεν είχαμε ιδέα» λέει στο newsit.gr η μητέρα του ανήλικου οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου
Τροχαίο δυστύχημα στη Λούτσα
14