Ελλάδα

Φωτιά τώρα: Θρίλερ στην Φυλή! Ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός

Θρίλερ στη Φυλή, καθώς κοντά στη φωτιά που μαίνεται εντοπίστηκε νεκρός ένας ηλικιωμένος, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ. Αρχικά, ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε σε εργοστασιακό χώρο να μην έχει τις αισθήσεις του. Την ίδια στιγμή η Πυροσβεστική ενισχύει τις δυνάμεις της στην περιοχή της Φυλής κοντά στον ΧΥΤΑ. Οι πολύ ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν την επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς, ωστόσο, δεν φαίνεται να κινδυνεύουν σπίτια.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τραγική εξέλιξη στη φωτιά που εξακολουθεί να μαίνεται στη Φυλή. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, γύρω στις 18:00 το απόγευμα εντοπίστηκε σε εργοστασιακό χώρο, κοντά στο πύρινο μέτωπο, νεκρός ένας ηλικιωμένος.

Ο άνθρωπος, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του, παραλήφθηκε από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κατά τα φαινόμενα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σχετικά με το μέτωπο της φωτιάς η Πυροσβεστική έχει ανακοινώσει πως οι βιοτεχνίες και επιχειρήσεις που βρίσκονται στην περιοχή δεν κινδυνεύουν άμεσα αυτή την στιγμή, αλλά οι δυνάμεις ενισχύθηκαν καθώς πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Επιχειρούν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και άλλοι 18 πυροσβέστες με εννέα οχήματα από Μηχανοκίνητο Τμήμα (Μ.Ε.Τ.Π.Ε.), καθώς και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα, τρία υδροφόρα οχήματα ΟΤ και από αέρος δύο αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά καίει ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση.

Σημειώνεται ότι στην ίδια περιοχή είχε εκδηλωθεί και το Σάββατο (29.6.2019) πυρκαγιά, η οποία τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο από την Πυροσβεστική.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Όλγα Μπαλαούρα: Η σημασία των αυτοτελών γραφείων κλινικών μελετών στο ΕΣΥ
Η διοικήτρια της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής γράφει στο αφιέρωμά μας για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της 1ης ΥΠΕ στην δημιουργία ενός ολοκληρωμένου οικοσυστήματος κλινικής έρευνας στην Ελλάδα
Όλγα Μπαλαούρα
Ευαγγελία Κοράκη: «Οι κλινικές μελέτες φέρνουν στην Ελλάδα τις θεραπείες του μέλλοντος»
Εντείνει τις προσπάθειές της η χώρα μας, να μετεξελιχθεί σταδιακά σε ισότιμη χώρα στις κλινικές μελέτες με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, με τελικό αποδέκτη τους ίδιους τους ασθενείς
Ευαγγελία Κοράκη, Γιάννα Σουλάκη