Ελλάδα

ΦΠΑ 23%: Μένει! Παράταση ως τις 16/10 στα ιδιωτικά σχολεία

Τελικά ο ΦΠΑ 23% στα ιδιωτικά σχολεία ήρθε για να μείνει και τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια έχουν προθεσμία έως τις 16 Οκτωβρίου για να υπαχθούν στο νέο καθεστώς!

Μπορεί πολλά να ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, αλλά φαίνεται ότι ο ΦΠΑ 23% στα ιδιωτικά σχολεία ήρθε και θα μείνει!

Έτσι, δόθηκε παράταση έως 16/10 για την υπαγωγή των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων στο καθεστώς ΦΠΑ 23%. Σχετικές κατευθύνσεις έχουν δοθεί, σύμφωνα με πληροφορίες από την υπηρεσιακή πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου, προκειμένου το υπουργείο Οικονομικών να προνοήσει σχετικά.

Η απόφαση έρχεται παρόλο που νωρίτερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης είχε δηλώσει ότι θα γίνουν όλες οι νομικές ενέργειες για να ανασταλεί το μέτρο αύξησης του ΦΠΑ στο 23% για τα ιδιωτικά σχολεία και πως το μέτρο θα ισχύσει μέχρι να ανοίξει η Βουλή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψη του Άρη Μουγκοπέτρου για ενδοοικογενειακή απειλή - Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της»
Ο δικηγόρος της συζύγου του περιέγραψε στο newsit.gr όλα όσα έγιναν - Γιατί έληξε η συνεργασία του με τον Μουγκοπέτρο και ο ίδιος αποφάσισε να αναλάβει την σύζυγό του
Άρης Μουγκοπέτρος: Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή απειλή – Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της» 21
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά να κηρυχτεί ο δήμος Αγίου Δημητρίου μετά τις καταστροφές από την ισχυρή καταιγίδα
Μεταξύ των σημείων που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα είναι η ευρύτερη περιοχή των οδών Λιδωρικίου, Τεπελενίου, Βαλτετσίου και Δράμας
Σοβαρές ζημιές στον δήμο Αγίου Δημητρίου από τη νεροποντή της Παραμονής Χριστουγέννων