Ελλάδα

Φρεγάτες Ελλάδας και Αιγύπτου σε κοινές ασκήσεις στην Αλεξάνδρεια, εντυπωσιακές εικόνες

Ασκήσεις, με συνεκπαίδευση PASSEX (Passing Exercise) των φρεγατών «Σαλαμίς» της Ελλάδας και «ENS Bernees» της Αιγύπτου, διεξήχθη στις 2 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε σήμερα (9.12.2022) το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας.

Στις ασκήσεις, οι οποίες διεξήχθησαν στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή βόρεια του λιμανιού της Αλεξάνδρειας, οι φρεγάτες εκτέλεσαν προχωρητικούς ελιγμούς καθώς και επιχειρησιακή εκπαίδευση στη νηοψία που συνέβαλαν στην προαγωγή του επιπέδου της επιχειρησιακής ετοιμότητας, μαχητικής ικανότητας και διαλειτουργικότητας των συμμετεχόντων.

Δείτε φωτογραφίες: 

fregata fregata fregata fregata fregata fregata fregata fregata

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Βραχιολάκι» από σήμερα στο ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι» – Σε εφαρμογή στο «Γεννηματάς» μέχρι τα τέλη Ιουνίου
Το σύστημα ιχνηλάτησης με «βραχιολάκι» είναι προγραμματισμένο να επεκταθεί σε επιπλέον 14 δημόσια νοσοκομεία έως τα μέσα Ιουλίου και σε συνολικά 100 έως τον Ιανουάριο του 2026.
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
12 συλλήψεις οπαδών για διακίνηση ναρκωτικών, βία, ληστεία και εκρηκτικά
Οι συλληφθέντες εκτός από τις υποθέσεις ναρκωτικών κατηγορούνται για πρόκληση σωματικών βλαβών, αρπαγή, απειλή, ληστεία, έκρηξη και κατοχή εκρηκτικών υλών, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητισμού
Ένα περιπολικό