Ελλάδα

“Φρένο” στις εργασίες στο οδικό δίκτυο λόγω εορτών

Το Υπουργείο Μεταφορών αποφάσισε να σταματήσουν τα έργα στον δρόμο Ελευσίνα -Κόρινθος προκειμένου να διευκολύνει την έξοδο των Αθηναίων για τις γιορτές.

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων από την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009 μέχρι την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010 δεν θα γίνονται έργα στο τμήμα της ΠΑΘΕ (Ελευσίνα – Κόρινθος και Μεταμόρφωση – Σκάρφεια) και στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Τρίπολης.

Έτσι στην διάρκεια των γιορτών σε αυτούς τους δρόμους θα υπάρχουν τουλάχιστον δύο λωρίδες κυκλοφορίας, με εξαίρεση το τμήμα Κόρινθος – Πάτρα, που διανοίγονται νέες σήραγγες και κατασκευάζονται γέφυρες και θα υπάρχει μόνο μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πρώτη Ανάσταση: Από τον «ιπτάμενο» ιερέα στη Χίο μέχρι τη «Γκλόρια» στη Ζάκυνθο – Με εκκωφαντικό θόρυβο τηρήθηκε το έθιμο σε όλη την Ελλάδα
Με εκκωφαντικό θόρυβο και με τους ιερούς ναούς να σείονται τηρήθηκε και φέτος σε όλη τη χώρα το έθιμο της πρώτης Ανάστασης το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου
Η πρώτη Ανάσταση (Γκλόρια) στη Ζάκυνθο
«Έσπασαν τζάμι για να μπουν και πήραν ό,τι βρήκαν, τα διέλυσαν όλα» λέει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που διέρρηξαν άγνωστοι στη Βάρη
«Ήταν τρεις, αλλά μέσα στο αυτοκίνητο ήταν πέντε άτομα. Παρακολουθούσαν τη γειτονιά, τους είχαμε πάρει χαμπάρι, μας φαίνονταν περίεργοι»
Το σπασμένο τζάμι από το οποίο εισέβαλαν στο σπίτι οι διαρρήκτες