Ελλάδα

Φθιώτιδα: Πάρτι με ναρκωτικά σε γραφικό εξωκλήσι!

Η αστυνομία συνέλαβε 12 άτομα - Δείτε με φωτογραφίες τι άφησαν πίσω τους οι τοξικομανείς...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι 12 τοξικομανείς (11 άνδρες και μία γυναίκα), είχαν δώσει ραντεβού σε ένα γραφικό εξωκλήσι, που βρίσκεται στην Οίτη, σε υψόμετρο 800 μέτρων. Τον Άη Γιάννη. Οι άνδρες της ασφάλειας Λαμίας έμαθαν για το ραντεβού και οργανώθηκε επιχείρηση.  Σε αυτή πήραν μέρος πάνω από 12 αστυνομικοί, που έφτασαν στο εξωκλήσι με τζιπ.

Τα 12 άτομα συνελήφθησαν. Πρόκειται για τοξικομανείς ηλικίας από 20 έως 30 ετών. Οι 3 είναι Λαμιώτες και υπόλοιποι 9 από διάφορα μέρη της Ελλάδας, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Ήπειρο.

Στην έρευνα των αστυνομικών βρέθηκαν 12 γραμμάρια χασίς, εικάζεται όμως ότι υπήρχαν κι άλλα ναρκωτικά, τα οποία πρόλαβαν να πετάξουν πριν τη σύλληψή τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει ο αδερφός της 13χρονης που έπεσε από τον 5ο όροφο στην Θεσσαλονίκη - «Θα κάνει χειρουργείο, χτύπησε τη σπονδυλική στήλη»
Βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Mega, δείχνει την 13χρονη πάνω στο φορείο, να φέρει πολλαπλά κατάγματα και να μεταφέρεται εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο
Η πρασιά που έπεσε η 13χρονη
Κατήγγειλαν γνωστό κομμωτή ότι «ξάφρισε» ακριβά αξεσουάρ από ιταλικό οίκο μόδας στη Μύκονο – Το newsit.gr αποκαλύπτει την ακριβή καταγραφή από το δελτίο συμβάντων
Φέρεται να άρπαξε ένα ακριβό φυλαχτό και ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου - Τον πρόδωσε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που διαθέτει το κατάστημα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI 8