Ελλάδα

Φυλακές Κορυδαλλού: Αλβανός κρατούμενος απείλησε με μαχαίρι σωφρονιστικούς υπαλλήλους

Παράλληλα προσπάθησε με μια ομάδα επτά Αιγυπτίων να περάσει σε άλλη πτέρυγα όπου προφανώς ήθελε να επιτεθεί σε άλλους συγκρατούμενους. 

Αδιανόητο περιστατικό το πρωί της Δευτέρας (12/05/2025) στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς ένας Αλβανός κρατούμενος απείλησε με μαχαίρι σωφρονιστικούς υπαλλήλους!

Ο Αλβανός κακοποιός κατάφερε να θέσει νοκ άουτ δυο σωφρονιστικούς υπαλλήλους στις φυλακές Κορυδαλλού, να τους πάρει τα κλειδιά, τους ασυρμάτους ενώ ξήλωσε το τηλέφωνο.

Παράλληλα προσπάθησε με μια ομάδα επτά Αιγυπτίων να περάσει σε άλλη πτέρυγα όπου προφανώς ήθελε να επιτεθεί σε άλλους συγκρατούμενους. 

Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση των σωφρονιστικών υπαλλήλων και κατάφεραν να τους εντοπίσουν. Στην συνέχεια τους αφόπλισαν και επέστρεψαν στα κελιά τους.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η ασφάλεια και αυτό που ερευνάται ποιος ήταν ο στόχος του Αλβανού κακοποιού που θεωρείται ένα από τα μεγάλα κεφάλια στις φυλακές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Γολγοθάς των πυρόπληκτων στη Κερατέα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Είμαι 11 μέρες χωρίς ρεύμα»
Χωρίς ρεύμα, με καμένα σπίτια και ζώα, οι πυρόπληκτοι της χώρας προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, αντιμετωπίζοντας τεράστιες δυσκολίες στην καθημερινότητά τους
Η κυρία Αργυρώ Πάλλα ζει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα εδώ και 11 μέρες 2