Ελλάδα

Γιώργος Μαζωνάκης: Εισαγγελική παρέμβαση για τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και όποιον άλλο δημόσιο φορέα όφειλε να ελέγξει το ιατρείο του Κολωνακίου 

Με την εισαγγελική παραγγελία ζητείται να διακριβωθεί σε ποιες ακριβώς ενέργειες έχει προχωρήσει ο ΙΣΑ ώστε να ελέγξει τους δύο γιατρούς
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών, με αφορμή τον θάνατο του τραγουδιστή Γιώργου Μαζωνάκη στο ιατρείο του Κολωνακίου. 

Ο κ. Αριστείδης Κορρέας ζητά τη διεξαγωγή εισαγγελικής έρευνας για τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών ή κάθε άλλο δημόσιο φορέα, που είναι αρμόδιος για έλεγχο στο ιατρείο της οδού Καρνεάδου 11. 

Συγκεκριμένα, με την εισαγγελική παραγγελία ζητείται να διακριβωθεί σε ποιες ακριβώς ενέργειες έχει προχωρήσει ο ΙΣΑ ώστε να ελέγξει το φαινόμενο των δύο γιατρών, καθότι ήδη από το 2023 η προφυλακισμένη ιατρός διαφήμιζε σε ιατρικά συνέδρια το μηχάνημα της πλασμαφαίρεσης. 

Επιπρόσθετα, ο εισαγγελικός λειτουργός ζητά έρευνα σε βάθος πενταετίας για να διαπιστωθεί αν ο Ιατρικός Σύλλογος και οι υπόλοιποι αρμόδιοι φορείς, είτε από καταγγελίες, είτε αυτεπαγγέλτως, έχουν ελέγξει τη νομιμότητα όλων αυτών των κέντρων που φέρονται να υπόσχονται  αναγεννητικά αποτελέσματα, με αποτέλεσμα να κινδυνέουν ασθενείς και να εξαπατώνται οικονομικά στο όνομα της πρωτοποριακής μεθόδου. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κυψέλη: Ο Χάρης Δούκας κατέθεσε στην Εισαγγελία το πόρισμα για τις ρωγμές σε κτίρια – «Καθιζήσεις τέσσερις φορές πάνω από το κανονικό»
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατέθεσε το πρωί της Τετάρτης (16.9.26) ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, την έκθεση των εμπειρογνωμόνων...
Κυψέλη: Ο Χάρης Δούκας κατέθεσε στην Εισαγγελία το πόρισμα για τις ρωγμές σε κτίρια – «Καθιζήσεις τέσσερις φορές πάνω από το κανονικό»
Έφεση κατά της αποφυλάκισης του ιδιοκτήτη του εργοστασίου Βιολάντα από οικογένεια θύματος
Την αίτηση κατά του βουλεύματος για την αποφυλάκιση του ιδιοκτήτη του εργοστασίου Βιολάντα θα καταθέσει αύριο ο σύζυγος της Βασιλικής Σκαμπαρδώνη, μητέρας δύο ανήλικων παιδιών
Το εργοστάσιο της Βιολάντα