Ελλάδα

Γλυφάδα – Εύβοια: Δυο άνδρες ανασύρθηκαν νεκροί από τη θάλασσα

Δυο άνδρες έχασαν τη ζωή τους σε Γλυφάδα και Εύβοια, καθώς ανασύρθηκαν νεκροί από τη θάλασσα.

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (15.7.2023) εντοπίστηκε νεκρός σε θαλάσσια περιοχή της ακτής Β’ Γλυφάδας ένας 72χρονος, ενώ λίγες ώρες μετά ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ένας άνδρας στα νερά της Εύβοιας.

Στη Γλυφάδα ο 72χρονος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Το μεσημέρι σήμερα βρέθηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή παραλίας «Κάβος» Αγίου Γεωργίου Λιχάδας Ευβοίας ένας 76χρονος.

Ο άτυχος ηλικιω,ένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Την προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Αιδηψού, ενώ η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομή θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η Ελλάδα αποχαιρετά τη Μαρινέλα - Στις 14:00 η κηδεία της σπουδαίας καλλιτέχνιδας, από τις 8 σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της
Η οικογένεια της Μαρινέλλας επιθυμεί η ταφή να γίνει σε στενό κύκλο και αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, «Φλόγα»
Μαρινέλλα
Ολομέτωπη επίθεση του προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων σε δικηγόρους και διαδίκους για τα Τέμπη
Παρομοιάζει τις συμπεριφορές τους με αυτές των μελών της Χρυσής Αυγής, που όπως λέει, επιθυμούν τη διάλυση και την υπονόμευση της δικαιοσύνης και δεν έχουν κανένα πραγματικό ενδιαφέρον για την υπόθεση της σιδηροδρομικής τραγωδίας
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ 55
Βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο του δυστυχήματος όπου σκοτώθηκαν δύο άντρες από ηλεκτροπληξία στο Άστρος
«Έγινε ένα ατύχημα, ένα φορτηγό αυτοκίνητο με γερανό φόρτωνε παλιά λάστιχα από το βενζινάδικο για ανακύκλωση και δυστυχώς το “παπαγαλάκι” βρήκε στα καλώδια», είπε ένας κάτοικος της περιοχής
Άστρος
8