Ελλάδα

Γλυφάδα: Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε επιχειρηματίας από τον συνέταιρό του

Τον οδήγησαν, όπως λέει, στον πατάρι του καταστήματος και τον γρονθοκόπησαν σε πολλά σημεία του σώματος του

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε πως έπεσε επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο των φωτοβολταικών σε εστιατόριο της Γλυφάδας μετά την αντιδικία που φέρεται να είχε με το συνέταιρο του αναφορικά με τη διαχείριση της εταιρείας τους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο επιχειρηματίας και θύμα ξυλοδαρμού, ο αλλοδαπός συνέταιρος του με τον οποίο έχουν συστήσει μαζί εταιρία τον κάλεσε για φαγητό το βράδυ της Δευτέρας (29.4.2025) σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας.

Όταν έφτασε εκεί ο επιχειρηματίας, ο συνέταιρος του μαζί με τον άλλα άτομα όπως καταγγέλλει ο επιχειρηματίας τον οδήγησαν στον πατάρι του καταστήματος και τον γρονθοκόπησαν σε πολλά σημεία του σώματος του.

Το θύμα φέρεται να έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ οι δικηγόροι του κατήγγειλαν το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες Ελλήνων που επέστρεψαν με πτήσεις επαναπατρισμού – «Είδαμε θραύσματα να πέφτουν δίπλα μας»
«Μας είχαν στο αεροδρόμιο 15 ώρες να περιμένουμε χωρίς να ξέρουμε τι συμβαίνει. Μας σταμάτησαν την πτήση και γυρίσαμε πίσω χωρίς καμία εξήγηση»
Επιστροφή Ελλήνων από το Ντουμπάι
Επιχείρηση του ελληνικού FBI για απάτες με κρυπτονομίσματα – 12 συλλήψεις σε Αττική και Κρήτη
Tα μέλη του κυκλώματος διέπρατταν απάτες μέσω δημιουργίας και διατήρησης νομιμοφανών εταιρειών που δραστηριοποιούνταν στην επένδυση με κρυπτονομίσματα με δήθεν εγγυημένη και υψηλή απόδοση
Περιπολικό