Ελλάδα

Γρηγόρης Λέων για Matthew Perry: «Τελικά η κεταμίνη σκοτώνει»

Μία ανάρτηση με νόημα έκανε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων με αφορμή την ανακοίνωση της ιατροδικαστικής υπηρεσίας του Λος Άντζελες, για τα αίτια θανάτου του ηθοποιού, Matthew Perry.

«Τελικά η κεταμίνη σκοτώνει» έγραψε στο Twitter ο ιατροδικαστή Γρηγόρης Λέων, με αφορμή τις επίσημες ανακοινώσεις της ιατροδικαστικής υπηρεσίας του Λος Άντζελες για την αιτία θανάτου του δημοφιλούς ηθοποιού Matthew Perry.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γρηγόρης Λέων είχε κόντρα με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος στο πλαίσιο της υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου είχε αμφισβητήσει την έκθεσή του για τον θάνατο της Τζωρτζίνας από κεταμίνη.

Τότε ο κ. Κούγιας είχε μιλήσει μεταξύ άλλων λόγο και για «εκτιμήσεις κλόουν»…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βραχυκύκλωμα «βλέπουν» οι ερευνητές ως αιτία της φωτιάς στο Ίλιον - «Αν ήταν νύχτα δεν θα έβγαινε κανείς ζωντανός»
«Ευτυχώς κανείς από τις 5 οικογένειες που έμεναν στους επάνω ορόφους δεν τραυματίστηκε, περιμένουμε το πόρισμα της Πυροσβεστικής για να δούμε από τι προκλήθηκε η πυρκαγιά», λέει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης
Πυρκαγιά σε κατάστημα με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ανδρομάχης και Πηνελόπης στο Ίλιον Αττικής