Ελλάδα

ΓΣΕΕ για προπηλακισμό Παναγόπουλου: Κανείς δεν μπορεί να “σπάσει” το κοινό μέτωπο του αγώνα

Ανακοίνωση για τον προπηλακισμό που δέχτηκε ο πρόεδρος της Γιάννης Παναγόπουλος στο συλληλητήριο των επιστημόνων, ενώ έκανε δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης, εξέδωσε η ΓΣΕΕ, στη οποία αναφέρεται ότι «οι προσπάθειες μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού ατόμων, που καμία σχέση δεν είχαν με το επιστημονικό προσωπικό της χώρας, δεν μπορούν να υπονομεύσουν την παρουσία της ΓΣΕΕ στο συλλαλητήριο των επιστημονικών φορέων, κατά της ασφαλιστικής απορρύθμισης που προωθεί η κυβέρνηση».
 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην ίδια ανακοίνωση η ΓΣΕΕ σημειώνει ότι τέτοιου είδους μεμονωμένα περιστατικά μόνο «καλές υπηρεσίες» σε κυβέρνηση και δανειστές μπορούν να προσφέρουν και τονίζει: «Η Συνομοσπονδία διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση, ότι κανείς και με κανέναν τρόπο δε μπορεί να “σπάσει” το κοινό μέτωπο του αγώνα όλων των κοινωνικών ομάδων της χώρας, ενάντια στις καταστροφικές κυβερνητικές και μνημονιακές πολιτικές».

Click4more: Έδιωξαν τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ από την πορεία!

Η δήλωση που έκανε τελικά ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος στο συλλαλητήριο των επιστημονικών φορέων ήταν η ακόλουθη:
«Ο κόσμος του μόχθου, ο κόσμος της εργασίας, ο κόσμος της επιστήμης, όλοι πλήττονται από αυτόν τον απαράδεκτο νόμο που θέλει να κατεβάσει η κυβέρνηση.
Δεν είναι ένας νόμος ασφαλιστικός, είναι ένας νόμος φορολογικός και πρέπει να αποσυρθεί τώρα.
Βρισκόμαστε στο πλευρό των νέων επιστημόνων, που πλήττονται βάναυσα και πιστεύουμε ότι με τους μεγάλους κοινωνικούς αγώνες τα σχέδια της κυβέρνησης δεν θα περάσουν.
Θα αγωνιστούμε, να μην περάσουν».
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντα από την συμμορία που ανατίναζε ΑΤΜ και έκλεβε αυτοκίνητα – Συνελήφθη αρχηγικό μέλος
Μέλη της οργάνωσης είχαν πυροβολήσει κατά αστυνομικών της ΟΠΚΕ στην προσπάθειά τους να διαφύγουν μετά από έκρηξη σε ΑΤΜ, τον Ιούλιο του 2025 σε περιοχή της Αργολίδας
Συμμορία
«Καμπανάκι» του ΕΟΦ για παράνομη χορήγηση «ενδοφλέβιων θεραπειών» ως συμπληρώματα διατροφής
Τονίζεται ότι η λήψη τους συνεπάγεται σοβαρούς κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία. Παράλληλα, καλείται το κοινό να κάνει αναφορές στον Ε.Ο.Φ. για τυχόν σχετικές παράνομες πρακτικές
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI