Ελλάδα

Η Αφροδίτη Μάνου στηρίζει Κωνσταντίνο Μπογδάνο: Δεν κατάλαβα τι κακό έκανε, αυτός σας πείραξε

Μπορεί η κίνηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου να δημοσιοποιήσει ονόματα ανηλίκων παιδιών να έχει προκαλέσει θύελλα οργισμένων αντιδράσεων, αλλά φαίνεται πως κάποιοι δεν βρίσκουν… που είναι το λάθος. Όπως η Αφροδίτη Μάνου.

Η αντιπολίτευση ζητά από τη Νέα Δημοκρατία να διαγραφεί από την Κ.Ο. της ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αλλά φαίνεται ότι με αυτό δεν συμφωνεί μια από τις φωνές του ελληνικού τραγουδιού που έχουν γράψει ξεχωριστή διαδρομή: η Αφροδίτη Μάνου.

Με ανάρτησή της στο twitter η γνωστή τραγουδίστρια διερωτήθηκε τι κακό έκανε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος (!) και τα έβαλε με όσους του ασκούν κριτική και ζητούν την παραίτησή του, γιατί… δεν τους πειράζει που αντικαθίσταται ο πληθυσμός της Ελλάδας αλλά… ο Μπογδάνος!

«Δεν κατάλαβα τι κακό έκανε ο Μπογδάνος. Έγραψε ότι υπάρχουν σχολεία όπου τα 9 στα 10 παιδιά είναι αλλοδαπά και για του λόγου το αληθές δημοσίευσε τα ονόματά τους. Κι αντί να σάς πειράζει ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας αντικαθίσταται συστηματικά, σάς πείραξε ο Μπογδάνος;» έγραψε η Αφροδίτη Μάνου.

https://twitter.com/AfroditiManou1/status/1438200860849446912?s=20

Και φυσικά οι αντιδράσεις ήταν πολλές. Μια απ’ αυτές ήταν η ανάρτηση του τραγουδιού «Ο φασισμός» που είχε ερμηνεύσει η αδερφή της Αφροδίτης Μάνου και σπουδαία τραγουδίστρια, η Μαρία Δημητριάδη.

«Ας αφήσουμε την αδερφή σου να σου απαντήσει στην ερώτησή σου» έγραψε ο χρήστης του twitter…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και καταιγίδες σε διάφορες περιοχές – Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά
Η θερμοκρασία θα φθάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 12 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 13 με 16, στα δυτικά τους15 με 17 και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψη του Άρη Μουγκοπέτρου για ενδοοικογενειακή απειλή - Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της»
Ο δικηγόρος της συζύγου του περιέγραψε στο newsit.gr όλα όσα έγιναν - Γιατί έληξε η συνεργασία του με τον Μουγκοπέτρο και ο ίδιος αποφάσισε να αναλάβει την σύζυγό του
Άρης Μουγκοπέτρος: Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή απειλή – Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της» 35