Ελλάδα

Η ανησυχία του Γιάννη Στάνκογλου για την κατάσταση στον Έβρο (video)

Με καταγωγή από το Θούριο Ορεστιάδας, ο Γιάννης Στάνκογλου παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στον Έβρο, μετά την απόφαση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να ανοίξει τα σύνορα στους πρόσφυγες.

Ο Γιάννης Στάνκογλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, χαρακήρισε την κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα “δύσκολη και επικίνδυνη”. 

“Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος”, παραδέχτηκε ο γνωστός ηθοποιός. Και συνέχισε: “Μακάρι να γίνουν τα πράγματα με όση ηρεμία γίνεται. Γιατί χρειάζεται ψυχραιμία σε μία τέτοια κατάσταση. Έχω πάρα πολλούς ανθρώπους, φίλους, γνωστούς, συγγενείς που ζουν στον Έβρο. Και οι γονείς μου μένουν εκεί τα τελευταία 12 χρόνια. Όλο το πολιτικό παιχνίδι ή το πολιτικό σκηνικό, πιστεύω θα πάει από τη μία, θα πάει από την άλλη και κάπου θα καταλήξει. Το θέμα είναι μέσα σε όλη αυτή τη διαδικασία να παραμείνεις άνθρωπος και να βοηθάς και τους άλλους ανθρώπους που πραγματικά έχουν πρόβλημα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ακρωτηριάστηκε στο πόδι η 72χρονη που παρασύρθηκε από λεωφορείο στον Πειραιά - «Κινδυνεύει να πεθάνει» λέει συγγενικό της πρόσωπο
«Προφανώς την έπιασε η ρόδα, ο οδηγός δεν το κατάλαβε» - «Κάποιοι λένε ότι κατέβαινε -το θεωρώ απίθανο- και κάποιοι λένε ότι προσπαθούσε να μπει. Η στάση της είναι σαν να έμπαινε για να γυρίσει σπίτι»
Πειραιάς: Ακρωτηριάστηκε στο πόδι η 72χρονη που παρασύρθηκε από λεωφορείο – «Κινδυνεύει να πεθάνει» λέει συγγενικό της πρόσωπο